Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért írta ezt?
Szóval van egy 21 éves fiú, aki már régóta tetszik nekem,szoktam vele facebookon írkálni is. Tegnap este véletlen találkoztam vele, csókolóztunk is,le is akart velem feküdni csak én nem mentem bele. Másnap írtam neki hogy van e kedve találkozni holnap, és olyanokat írt hogy neki van barátnője, és ilyen csunya lányok miatt mint én,nem fogja kockáztatni a kapcsolatját(múltkor azt írta hogy nincs barátnője)és utána megkérdezte hogy mit ajánlanák fel neki ha találkoznánk, én azt írtam rá hogy bármit, erre kérdezi hogy pontosabban mit, én irom neki hogy amit csak akar, utána azt írta hogy nem akar semmit, erre nem válaszoltam neki.Szerintetek miért írta ezt?
18/L

Ez inkább tini kategória, abból is az ultragáz...
Egy ilyen gyökér után teperni, hát én szégyenkezem helyetted.

Egy ilyen rohadék húzás után azt írni neki, hogy bármit megtennél, hogy találkozhass vele?
Én is nő vagyok és egyre jobban kezdem megérteni a férfiakat, akik amiatt siránkoznak folyton, hogy a nőknek olyan ember kell, aki porig alázza őket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!