Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért írta ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért írta ezt?

Figyelt kérdés

Szóval van egy 21 éves fiú, aki már régóta tetszik nekem,szoktam vele facebookon írkálni is. Tegnap este véletlen találkoztam vele, csókolóztunk is,le is akart velem feküdni csak én nem mentem bele. Másnap írtam neki hogy van e kedve találkozni holnap, és olyanokat írt hogy neki van barátnője, és ilyen csunya lányok miatt mint én,nem fogja kockáztatni a kapcsolatját(múltkor azt írta hogy nincs barátnője)és utána megkérdezte hogy mit ajánlanák fel neki ha találkoznánk, én azt írtam rá hogy bármit, erre kérdezi hogy pontosabban mit, én irom neki hogy amit csak akar, utána azt írta hogy nem akar semmit, erre nem válaszoltam neki.Szerintetek miért írta ezt?

18/L

2021. júl. 14. 14:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%
Azok után hogy megalázott, még mindig érdekel? Ne már!
2021. júl. 14. 14:56
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
#crush
2021. júl. 14. 15:01
 3/23 anonim ***** válasza:
96%
miutan lecsunyazott es lekoptatott, te azt irtad, hogy BARMIT felajanlanal neki?! gartulalok, tartas 0.. amugy mindketten eleg sotetnek tuntok, gondolom neki egy menetre azert jo lennel.
2021. júl. 14. 15:01
 4/23 anonim ***** válasza:
95%
A srác dugáson kívül nem akar tőled mást! Ha van barátnője, ha nincs tiltás.
2021. júl. 14. 15:04
 5/23 anonim ***** válasza:
94%
Kapj már észhez, senki, ismétlem senki nem ér annyit, hogy ekkora kapcarongyként viselkedj miatta. Lépj tovább, ne ácsingózz már egy ilyen hulladék után, kezdd el magad egy kicsit jobban becsülni.
2021. júl. 14. 15:05
 6/23 anonim ***** válasza:
94%

Ez inkább tini kategória, abból is az ultragáz...

Egy ilyen gyökér után teperni, hát én szégyenkezem helyetted.

2021. júl. 14. 15:18
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Téged sem az eszedért fognak szeretni kedves kérdező. 🤦‍♂️
2021. júl. 14. 15:36
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Meg akart baszni, ennyi vagy neki. És most még te futsz utána, nem már..
2021. júl. 14. 15:36
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen rohadék húzás után azt írni neki, hogy bármit megtennél, hogy találkozhass vele?

Én is nő vagyok és egyre jobban kezdem megérteni a férfiakat, akik amiatt siránkoznak folyton, hogy a nőknek olyan ember kell, aki porig alázza őket.

2021. júl. 14. 15:38
 10/23 anonim ***** válasza:
85%
És mennyi ilyen agyatlan nő van a világon 🤦‍♂️ előre is elnézést kérek azoktól, akik nem ilyenek.
2021. júl. 14. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!