Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért írta ezt?
Szóval van egy 21 éves fiú, aki már régóta tetszik nekem,szoktam vele facebookon írkálni is. Tegnap este véletlen találkoztam vele, csókolóztunk is,le is akart velem feküdni csak én nem mentem bele. Másnap írtam neki hogy van e kedve találkozni holnap, és olyanokat írt hogy neki van barátnője, és ilyen csunya lányok miatt mint én,nem fogja kockáztatni a kapcsolatját(múltkor azt írta hogy nincs barátnője)és utána megkérdezte hogy mit ajánlanák fel neki ha találkoznánk, én azt írtam rá hogy bármit, erre kérdezi hogy pontosabban mit, én irom neki hogy amit csak akar, utána azt írta hogy nem akar semmit, erre nem válaszoltam neki.Szerintetek miért írta ezt?
18/L

Azért írta ezt, mert ha bevállalsz egy se99ből szájba akciót, akkor nagy kegyesen hagyja magát rábeszélni.
Amúgy azt vágod, hogy veled megcsalta a barátnőjét? Igazi főnyeremény a fas2i.

Melyik lehet a kérdező?
1. Egy unatkozó troll, aki újabb kérdéssel akarja "bizonyítani", h milyen rosszak a nők.
2. Tényleg egy lány, aki nem tudja, h mi történik körülötte, mert képességei nem terjednek ki a dolgok értelmezésére.
Szerintem az 1-es, de ez csak tipp.

"mit ajánlanák fel neki ha találkoznánk"
hűhű, ilyet még nem hallottam. Szép jövőtök lesz

Hát nem tudom. Nekem szimpatikus a kérdező viselkedése, akkor is ha komolytalan. Bírom azokat az embereket, akik egyáltalán nem veszik komolyan az egójukat, megalázkodnak ilyesmiért ilyen nyíltan.
A mai világban, ahol mindenki inkább többnek akar tűnni mint ami és feljebb hordja az orrát, mint kéne, nagyon szimpatikus az, aki még annyit sem vár el, ami járna. Én őszintén bírom az ilyen csajokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!