Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az MLM-es embereknek úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az MLM-es embereknek úgy általánosságban milyen a magánéletük párkapcsolat szempontjából?

Figyelt kérdés

2021. júl. 12. 14:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
41%

Gyerekek! Ma már a fusion marketing a menő! A netet használva toboroznak... A fost adják el arany áron, persze az ultra, a lemásolhatatlan minőséget hírdetik. Mivel MLM ezér minden lépcső lehúzza a hasznot, ez pedig a 4-5X-ös árban vissza is köszön.

Minden mlm-es védi a mundér becsületét, de ez egy termékkel legalizált Ponzi-séma. Igazából a termék tizedrangú dolog, a lényeg hogy mindenki vegyen csomagokat, amiből a rendszer fenntartja magát. Én azt is elhiszem hogy a csúcson nagyon menő lenni, munka nélkül milliókat keresni, de már a struktúrából is látni hogy piramis(játék).

Én személy szerint elküldöm melegebb éghajlatra aki már csak említést is tesz erről sz*rról. Felőlem lehet dájmond meg platina nagymester is. Szememben nullák, sőt élősködők nagypofával, na meg nagy arccal. Balek vadászok.

2021. júl. 13. 11:26
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Az csak mese hogy munka nélkul kerulhetsz a csucsra. Inkább akkor van gond amikor ezt elhiszed.
2021. júl. 13. 11:29
 13/25 anonim ***** válasza:
41%

Indulj az elején, vagy törj be egy szűk területre. Ennyi a titok. Csináltam, tudom, laza 15 év van mögöttem, de szerintem én vagyok az egyedüli aki megundorodott az egésztől. Nekem erősebb volt a morális ellenállásom mint a pénzéhségem. Hidd el, egy idő után az ég világon semmit sem kell tenni, csak előadni a nagy mentort, találkozgatni vagy telefonon hívni az alsó vonalaidat. Persze milliókkal a zsebben annyira szórakoztató és teljesen eltorzítja az ember önképét. Azt hiszed körülötted forog a világ, és amit csinálsz az valami ultra magasztos dolog. Pedig pontosan az ellenkezője. Egy brutálisan túlárazott "termékkel" megy a gazdasági hókusz-pókusz. Nekem bőven meg volt belőle a pénzem, kiszáltam, másba fektettem. Én voltam az, aki lassanként már elhányta magát a "kollégáktól" ott fent. Az amit látsz a reklámokban, az csak tényleg a reklám. Ugyanolyan alpári bunkó parasztok tudnak lenni azok is, aki a csúcson ülnek. Azt hiszed érted teszik? Kizárólag az önös cél vezérli őket is. Mindegy, nem is mondok többet. Voltam vezetői partikon... hagyjuk... Attól hogy Jaguárral meg AMG 63-mal jönnek, semmit sem számít.

Alsóbb vonalakon meg megy a küzdelem a madarakért. Egy madár az jutalék. 10 madár, az 10X-es jutalék. Már csak a % ami változik. Aztán egy idő múlva már csak azt nézed, hogy az alsó vonalaid mennyit értékesítenek, majd a web office-odban ránézel a napi bevételedre. Mivel csak a pénzt látod, elhiszed a terméked misszióját is, hiszen ebből kell a jutalékot termelned. Jelenleg nem igazán tudok olyan MLM-es terméket, amit ne lehetne helyettesíteni jóval olcsóbb termékkel. Persze ezt a cégek tagadják, azt állítva hogy az övék fényévekkel jobb. Egyébként én még a '90-es évek első felében kezdtem.

Persze akinek vonzó, annak hajrá! Viszont ma már brutálisan nehéz a nulláról indulva valamit is elérni, hacsak nem önmaga hozza létre a rendszert. A reklámarcok meg azok az emberek, akik a legelején, elsőként kezdték. Egy példa: ma már az internet segítségével extrém gyorsan le lehet fedni akár egy országot is. Te létrehozol egy céget termékkel. Majd ráhúzol egy MLM rendszert, elkezded a fb kampányt. Aki az első héten beszáll az jól jár, aki az első hónapban az még megél belőle, a többiek meg arra jók, hogy a bevételedet megteremtség. Egy fb kampánnyal egy hét alatt akkorára lehet nőni szinte fillérekből, mint régen 3 év alatt. Ráadásul költséghatékony is, mivel nem kell házalni. Egy év alatt minden háztartásba eljutottál, nincs ember aki ne találkozott volna a hírdetéseddel. Elmondom, hogy a '90-es években tényleg lejárta az ember a lábát, meg hulla fáradt volt a sok szervezéstől meg találkozótól. Ma már ilyenek alig vannak. Az meg hogy az MLM ennyire lejáratott dologgá vált, maga tehet róla.

2021. júl. 13. 12:09
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a láb lejárás csak egy mitosz hisz telefon (vezetékes) a 90 es évek elején is volt még a netkorszak elött. A rendszerváltás után ugrásszeruen megnőtt a telefonok száma ez adta az alapot az egésznek, nem a láblejárás.
2021. júl. 13. 12:14
 15/25 anonim ***** válasza:
63%
Ja, naponta 4 termékbemutató, hol itt hol ott. Telefonon akkor se adtál el semmit, csak időpontot beszéltél meg. 80%-ban meg házhoz kellett mennem. Ennyit a mítoszodról! Ha sosem csináltad, akkor ne gyárts elméleteket.
2021. júl. 13. 16:44
 16/25 anonim ***** válasza:
Kevered a direkt marketinget az MLM-el.
2021. júl. 13. 17:00
 17/25 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a cég MLM cég volt, de amit írsz az nem MLM munka hanem direkt marketing munka.
2021. júl. 13. 17:02
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerinted a '90-es években milyen marketinget alkalmaztak?
2021. júl. 13. 17:40
 19/25 anonim ***** válasza:
Az MLM cégekben sokan MLM-eztek már akkor is. De ma is gyakran keverik a direkt marketinggel
2021. júl. 13. 18:54
 20/25 anonim ***** válasza:

@18:54

Nem keverik, az MLM lényegében direkt marketing módszerekkel dolgozik.

"A DIREKT MARKETING (VAGY KÖZVETLEN ÜZLETSZERZÉS) EGY OLYAN MARKETINGTEVÉKENYSÉG, MELY SORÁN A POTENCIÁLIS ÜGYFELEKKEL / VÁSÁRLÓKKAL KÖZVETLEN KAPCSOLATFELVÉTEL KÖVETKEZTÉBEN KOMMUNIKÁLUNK. A CÉLUNK AZ, HOGY VALAMILYEN REKLÁM SEGÍTSÉGÉVEL DIREKT KAPCSOLATOT ALAKÍTSUNK KI A CÉLPIACCAL, ÍGY NÖVELVE AZ ÉRTÉKESÍTÉST."

[link]

Na pont ezt csinálják az MLM ügynökök.

Az MLM megnevezés a többszintű jutalékra vonatkozik, de az emberek elérése szempontjából direkt marketing amit csinálnak. A két dolog nem zárja ki egymást.

2021. júl. 13. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!