Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általánosságban kezdeményeznél párkapcsolatot egy 2+ kisgyermekes anyával?
#4 vagyok megint. Jóban vagyok egy korombeli nővel, 2 kisgyereke van. Múltkor tekertem a városban, megálltunk pár percre beszélgetni, de folyton türelmetlenkedett a nagyobbik kisgyerek, hogy menjünk már. Azt hittem, lecsapom ott helyben. Szóval nem, nem, nem.
33F
Én is próbálkoztam egy ilyen nővel, neki csak egy gyereke volt. Felhívtam délután telefonon, erre rámtámadt hogy fogjam már rövidre, ugyanis a gyereke elől veszem el az időt. WTF? 5 percet? Éreztem hogy ez a dolog már ott bukó volt, rövidre is zártam a kapcsolatot. Pedig mindenben segítettem nekik, csak ugye nekem kellett folyamatosan hozzájuk alkalmazkodni. Ezt meg is értettem, de pár hónap alatt amolyan kisegítő szolga szerepében éreztem magam. Szex? Inkább hagyjuk. Havi 1-2, de az is a felejtős kategóriából. Csak a gyerek, a gyerek a gyerek. A beszélgetéseink 90% csak róla szólt, közös programok kizárva, mert mindig hárman voltunk. Este a gyerek még fél 11-kor fel volt, én meg már hulla voltam addigra. Reggel meg kelhettem melózni.
Én megtanultam, hogy csak független nővel ismerkedem, majd ha kell gyerek, az saját lesz, és a feleségemtől.
10.-re.
Igen, múltkor volt valami kérdés, és majd mind azt írta válaszul, hogy 10/8, 10/7, meg 10/9 csaj. 1-2 ha volt, aki megmondta, hogy ő nem jó csaj.
Ez a milliomos tizenévesek, 4 diplomás értelmiségiek, meg a bikinimodellek kedvenc hazai oldala. >:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!