Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Általánosságban kezdeményeznél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általánosságban kezdeményeznél párkapcsolatot egy 2+ kisgyermekes anyával?

Figyelt kérdés
Elvált, keresi az új párját. Jelenleg neked Nincs gyereked.
2021. máj. 22. 23:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%

Én mondhatni elég sok nővel privátoztam már itt 7 év alatt. Nagyjából mind jónak gondolta magát, hát én az utcán észre sem vettem volna őket.

pl. ilyenek: [link]

2021. máj. 22. 23:40
 12/26 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Két esetet ismerek a környezetemben a témában.

Az első esetben a srácot nevezzük A-nak. A a munkahelyén összejött az egyik kolléganőjével (kolléganő javára 8 év korkülönbség), akinek az előző hígf*s házasságából van három gyereke. A gyerekek (mindhármójuk tinédzser) enyhén szólva is problémásak, A nagyon nehezen tud velük dűlőre jutni. Anyjuk szabályosan elkényezteti őket, megszokták hogy az anyjukkal úgy beszélnek ahogy csak akarnak. Van hogy anyuka még egy nehéz munkanap után még MEGÍRJA(!!!) a gyerekek házi feladatait. Gyakorlatilag káosz és anarchia van otthon. A-t nem így nevelték, túlzásnak tartja (tök jogosan) a kialakult helyzetet. Sokszor konfrontálódott a gyerekekkel, próbálta őket rendre szoktatni - párja sajnos következetesen lesz*rj* A erőfeszítéseit... A szenved a kapcsolatban. Oda-vissza van párjáért, plusz nem igazán van hová mennie. Így marad a szenvedés.

A következő eset főszereplője legyen B. B párja is elvált anyuka, két gyerekkel. Ez esetben B és a gyerekek között teljes a harmónia. A gyerekek jobban szeretik B-t, mint az édesapjukat, aki egy agresszív, rosszindulatú alkoholista szemétláda.

A magam részéről sok tényezőtől függ, hogy belemennék-e... Elsődleges szempont, hogy a párom csak a gyerekeinek él-e, vagy "beleférek én is az életébe". Aztán. A gyerekek el tudnak-e fogadni engem (nyilván: kettőn áll a vásár - ha azt akarom, hogy megszeressenek, akkor nekem kell megtennem feléjük az első lépést, és nagyon türelmesnek kell lennem). Fontos még az is, hogy mennyire vehetek részt a nevelésükben, marad-e egymással eltöltött minőségi időnk a nővel. Ha minden klappol, szerintem nem lenne kérdés. Ha nem, akkor meg felejtős lenne a dolog.

2021. máj. 23. 00:43
 13/26 anonim ***** válasza:
#9. Lehet kifogtad az exemet. xD
2021. máj. 23. 06:21
 14/26 anonim ***** válasza:
Mit jelent a 2+ 222? Mivel egy értelmes kérdést nem tud feltenni nem.
2021. máj. 23. 07:37
 15/26 A kérdező kommentje:

#15-ös valószínűleg egy egyedülálló többgyerekes édesanya. Nem fogok magyarázkodni, ez legyen a legnagyobb problémája.

Az "internet" egy olyan anonim dühöngő, ahol minden fajta attitűdű személyiség egy helyre csoportosul. Ezt kiválogatni, megszűrni nem lehet.

Add ki magadból, mooondjaaad.

2021. máj. 23. 09:19
 16/26 anonim ***** válasza:
83%
Semmi esetre sem. 36F
2021. máj. 23. 16:10
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt birom aki leirja, h nem (ezek vannak tobbsegben), azokat szepen lepontozzak itt. Miert is? Nem mindenki akarja mas kolyket nevelni, ő meg 3. Lesz egy kapcsolatban (gyerek fontosabb, de a volt ferj is ha ott van, akkor hatrabb szorul).
2021. máj. 24. 09:35
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen sem. Huszonéves vagyok.

30+, 40+ évesen ÉS 1-2 saját gyerekkel viszont nem zavarna.

2021. máj. 24. 16:46
 19/26 anonim ***** válasza:
37%
Nagyban függ hány évesek a gyerekek,milyenek a körülmények,milyen a nő.Olyannal nem kezdenék akinek ennyi idősen nincs gyereke,na azok gázosak.F
2021. szept. 2. 19:31
 20/26 anonim ***** válasza:
62%
40 körüli nő,akinek nincs gyereke az valamiért eddig nagyon nem kellett senkinek,szval “vénlány” nekem nem kellene,olyanok mint a nyugdíjasok,és pánikszerűen akarnak gyereket csináltatni.
2021. szept. 2. 19:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!