Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ügyvédek milyen nőkre buknak általánosságban?
konkrét tapasztalat érdekelne, nem komolytalan válaszok.
tudom, hogy nem lehet általánosítani, csak kíváncsi vagyok, ki mit gondol.
ja bevágódnék az egyiknél, de nem a pénz miatt.
az éjszakát, bulikat tudom, de az alvilágban talán csak nem mind....
az utolsó hozzászóló meg ellentmond az előzőeknek
Az eszem megáll. Komolyan van itt bármelyik kérdező közeli kapcsolatban ügyvéddel?
Kérdező én szakmabeli vagyok nem ügyvéd, de jogász. Azt látom, hogy nagy a szórás. Gyakori, hogy másik jogásszal házasodnak (7 ilyen párt ismerek, ügyvéd-jogi előadó, jogtanácsos, bíró,ügyész) illetve más olyannal akinek egzisztenciája van. Ne a filmekből indulj ki call girlt nem nagyon vesznek el.
Kinek mire van igénye. Ismerek olyat akinek csak annyi kell, hogy a nő csinos legyen mások partnert keresnek. Munkából kifolyón igen, kapcsolatban állhatnak alvilági emberekkel, de ennek a kapcsolatnak a jellege megint embertől függ. Vannak olyanok akire a macskám nem bíznám rá és vannak akikben meg lehet bízni. Ismerek még több rendőr-ügyvéd házaspárt, de ugyanúgy van könyvelő, illetve HR-es. Nincs ált. recept. A pasitól függ, ha presztizsből keres barátnőt a megjelenést nézi. Ha meg szerelmes vapgy társat keres akkor úgyis a megismerésedre törekszik.
Sok ügyvédet ismerek, és egy percig nem lehetne azt mondani, hogy akár kettőjüknek is azonos ízlése lenne...
Az "ügyvéd" nem egy külön faj, hogy speciális, csak rájuk jellemző elvárásaik legyenek!
Mint ahogy nekem ügyvédnőként sincs olyan elvárásom, ami megegyezne a többi ügyvédnőével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!