Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ügyvédek milyen nőkre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ügyvédek milyen nőkre buknak általánosságban?

Figyelt kérdés

konkrét tapasztalat érdekelne, nem komolytalan válaszok.

tudom, hogy nem lehet általánosítani, csak kíváncsi vagyok, ki mit gondol.

2015. jún. 16. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Ribikre.Jellemzően szőke, nagymellű, és mivel rendszeresen mozognak az éjszakába, előszeretettel használják a callgirleket és nem egy választ közülük feleséget.
2015. jún. 16. 20:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyébként jó ha tisztában vagy azzal, hogy kivétel nélkül mozognak az éjszakába, és nem egy kapcsolatban van az alvilággal, és a zsebükben van a nehéz fiúknak.
2015. jún. 16. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Az ügyészek azok akik viszonylag (nio nem szavahíhetőbbek) de jobban örzik a normálisabb életvitelt, mert ha buknak, akkor az átlagon felüli fizetésük ugrik, és még a pályát is el kell hagyniuk, tehát jóval neccesebb nekik az éjszaka. Szóval ha normálisabb pasit akarsz, akkor inkább az útóbbiak között keresgélj.A bírók egy kategória az ügyvédekkel.
2015. jún. 16. 20:53
 4/10 anonim ***** válasza:
* az átlagon felüli fizetésük ugrik, és még a pályát is el kell hagyniuk, no meg állandó átvilágítás alatt vannak az NBH-tól..
2015. jún. 16. 20:56
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Beakarsz vágódni az egyiknél, hogy eltartson, mi?
2015. jún. 16. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Legyel rafinalt, kepzett, diplomas, legyen paraszti eszed is , logikad, nehezen kaphato, csinos, de szolid oltozetu.
2015. jún. 16. 21:00
 7/10 A kérdező kommentje:

ja bevágódnék az egyiknél, de nem a pénz miatt.

az éjszakát, bulikat tudom, de az alvilágban talán csak nem mind....

az utolsó hozzászóló meg ellentmond az előzőeknek

2015. jún. 16. 22:00
 8/10 anonim ***** válasza:

Az eszem megáll. Komolyan van itt bármelyik kérdező közeli kapcsolatban ügyvéddel?

Kérdező én szakmabeli vagyok nem ügyvéd, de jogász. Azt látom, hogy nagy a szórás. Gyakori, hogy másik jogásszal házasodnak (7 ilyen párt ismerek, ügyvéd-jogi előadó, jogtanácsos, bíró,ügyész) illetve más olyannal akinek egzisztenciája van. Ne a filmekből indulj ki call girlt nem nagyon vesznek el.

Kinek mire van igénye. Ismerek olyat akinek csak annyi kell, hogy a nő csinos legyen mások partnert keresnek. Munkából kifolyón igen, kapcsolatban állhatnak alvilági emberekkel, de ennek a kapcsolatnak a jellege megint embertől függ. Vannak olyanok akire a macskám nem bíznám rá és vannak akikben meg lehet bízni. Ismerek még több rendőr-ügyvéd házaspárt, de ugyanúgy van könyvelő, illetve HR-es. Nincs ált. recept. A pasitól függ, ha presztizsből keres barátnőt a megjelenést nézi. Ha meg szerelmes vapgy társat keres akkor úgyis a megismerésedre törekszik.

2015. jún. 17. 08:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Legyen okos és szép. főleg okos, és leginkább szép. Nem mellékesen toleráns.
2015. jún. 19. 10:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Sok ügyvédet ismerek, és egy percig nem lehetne azt mondani, hogy akár kettőjüknek is azonos ízlése lenne...

Az "ügyvéd" nem egy külön faj, hogy speciális, csak rájuk jellemző elvárásaik legyenek!

Mint ahogy nekem ügyvédnőként sincs olyan elvárásom, ami megegyezne a többi ügyvédnőével...

2015. júl. 7. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!