Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin az anyagi helyzetemről faggatózik?
Be akar koltozni, de gondolom azert vannak igenyei. Kulvarosi garzonba mondjuk nem hiszem, h menne 😆
A fizu meg valszeg azert fontos, mert ha nem muszaj, nem nagyon dolgozna
Szerintem már befürdött párszor korábban anyagilag függő vagy pénzügyileg buta csajokkal. És lehet neki ez fontos mérce, így az első alkalommal kiszűri, hogy erről hogy vélekedsz.
Ismerősöm is kapott ilyen kérdéseket, ő örült neki, mert így két anyagilag önálló, egymást nem kihasznaló partnerként kezdték az ismerkedést. Azóta házasok és közös vállalkozásuk is van, szóval tényleg nem elveszettek. De nem is rolex óra, merci kategória, csak hogy ertsd hogy nem a penzszórás a fontos
#3 azért első randin nagy pofátlanság megkérdezni, hogy mennyit keres és azt is, hogy mennyibe fog kerülni a lakás. Az ilyen ember nem ismeri az illemet és/vagy rohadtul anyagias.
Én biztosan nem találkoznék vele többet, nagyon nem szimpatikus. Nem azért, mert bármi szégyellnivalóm lenne, nekem is van ingatlanom és jól is keresek, de egy vadidegen ne turkáljon a pénztárcámban. És sokat elárulnak egy emberről ezek a kérdései. Nekem múltkor olyan randin volt, ahol a csávó végig csak ilyen külsőt érintő dolgokat kérdezgetett, milyen gyakran festetem a hajamat, iszok-e elég vizet, nehogy ráncos legyek(wtf), szülés után ugye megcsináltatom majd a mellemet, nehogy lógjon? Akik ilyen idióta dolgokat kérdezgetnek első randin, attól később mire számíts...felszínes emberek.
Ha egy nő kérdez ilyeneket akkor aranyásó, pénzéhes stb. Ha egy pasi akkor meg "jaj tuti csak meg akar győződni róla, hogy nem vagy elveszett"
Nemtől függetlenül tapintatlan dolog így viselkedni.
Első randin ilyeneket nem lehet kérdezni. Az, hogy kivel élsz, az oké, de a többi részletes faggatózás már nem.
Tippjeim
- hozzád akar költözni, nincs egy fillére sem
- van pénze, de állandóan bele fog szólni a te pénzügyeidbe
- valami banki hitelügynök így szerez ügyfelekt.
Jaja, ha fordított felállás lenne, már elküldték volna melegebb éghajlatra aranyásásért. Ez ugyanaz, csak pasi csinálja, manapság egyre több az ilyen férfiatlan pióca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!