Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, mi alapján és hol kereste...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mi alapján és hol kerestek párt? Mi szerint válogattok a pasik közül?

Figyelt kérdés

Mi a fontos nektek?

1. Legyen jóképű?

2. Legyen gazdag?

3. Legyen magas?

4. Legyen lakása/autója?

5. Legyen sportos?

6. Legyen kedves/humoros?

7. Legyen szókimondó/népszerű?

8. Legyen férfias?

9. Legyen elegáns?

10. Milyen témákról beszélgettek ismerkedési fázisban?

11. Mikor írtok/nem írtok vissza valakinek társkeresőn stb?

12. Csak a férfi keressen téged? Ha ő nem ír/nem keres, akkor ti sosem kezdeményeztek?

13. Első randi hol, mikor legyen, ha minden rendben van?

14. Első szex mikor legyen?

15. Ha az első szexnél gond van (túl kicsi/túl nagy a farka), akkor szakítás és folytatódik a keresés?

+1 Ha ismerkedés közben valakivel randizgatsz, de találsz jobbat, akkor az első dobva van? "Maradjunk barátok?"

2021. júl. 11. 19:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Voltam direkt társkereső oldalon, de iszonyú fárasztó és lélekölő tapasztalat volt. Nem szeretném újra átélni, nagyon nyomorult egy hónap volt.

Én csak élem az életemet, és remélem, hogy egyszer majd találkozok egy humoros, intelligens, modern, emancipált, kedves, lehetőség szerint magas pasival aki úgy érdeklődik irántam, ahogyan én iránta. Remélem egyszer majd tényleg megismerek valakit, aki hozzám való.

N

2021. júl. 12. 09:02
 12/26 anonim ***** válasza:
55%

11. Én férfi oldalról ugyanezt éltem át! Soha többé újra. Teljesen személytelen, csak egy nagy kirakat, adatok, fotók. Ehhez képest az ember szellemi lény, lélekkel.

Én ezerszer többre tartom magam, a nőket annál, hogy egy ilyen szennyben forogjunk. Mivel nem a farkam hajt hanem egy társ megtalálása, ezért nem hajt a tatár! Ha ismerkedem, akkor csak az az egy nő van, nincs még 5 akiket talonban tartok. Tudom ez nagyon maradi, de mivel ez képviseli az értékrendem, én ehhez hű maradok.

Sok sikert neked!

2021. júl. 12. 09:16
 13/26 anonim válasza:

1. Egy kicsit, de a mostani pasim se valami bombázó szóval nem tudom

2. Az hogy mennyi pénze van az egyáltalán nem érdekel

3. Nekem csak az számít hogy legyen tőlem magasabb (én 176cm vagyok)

4. Hát az enyém még a szüleivel és és nincs kocsija szóval nekem ezek se számítanak

5. Hát... csak annyira, hogy ne haljon bele egy 1 órás edzésbe

6. Ez a legfontosabb!!!

7. Ezek számomra nem fontosak

8. Ez számomra fontos

9. Számomra csak az a fontos, hogy olyan ruhákat hordjon ami jól esik neki

10. Hobbik, kedvenc...(pl. zene, film), háziállatok, család, stb. (Most más nem jut eszembe)

11. Nem használok társkeresőt

12. Hát legtöbbször ő kezdeményez, de azért én is szoktam

13. Hát mi először pizzázni voltunk rögtön a 3. napon

14. Amikor mindketten akarjátok

15. Dehogyis! Ha szereted, akkor nem számít a méret!

+1 én még soha nem randiztam egyszerre több emberrel szóval ebben nincs tapasztalatom

2021. júl. 12. 09:48
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Elvárod a 7-800.000 forintos Netto keresetet, alap dolognak nevezed, hogy haza és autója is legyen a pasinak.

És te mit viszel bele a kapcsolatba?

Azt,ami a lábad között van?

Te csak eltartattnád magad és a kölyködet!

Vigyél te egy kapcsolatba nő ként közel egymilliós fizetést és autót, házat!

Tegyél érte, hogy neked is legyen jó fizetésed és szép házad, klassz autód!

Vagyis dolgozz!

Ne mindig csak a pasitól legyen elvárva, hogy jó életét biztosítson!

2021. júl. 12. 10:31
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
14. Pacsi.
2021. júl. 12. 10:50
 16/26 anonim ***** válasza:
18%

#14 #15

Dolgozom! Netto 450 et megkeresem es sajat lakasom, autom is volt amikor odakoltoztem a vőlegényem házába. 7-800 netto nem túl sok manapsag. Azt várok el amit akarok, (te pl nem állnál le duci Nővel)

Neked miért baj az, ha ezt elvarja egy nő? Egyebként az, hogy egy pasinak ez megvan, csak rajtengedély, korán sem biztos, hogy belé tudok szeretni, a belső értékek ugyanennyire fontosak. Ha csak ennyi lenne az elvárás egy férfi felé, már rég férjnél lenne minden nő....(Legalabbis nekem minden eddigi exem jól keresett. ) Az autó meg annyira alap ma, mint egy diploma/szakma megléte.

2021. júl. 12. 12:52
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Totál nincs igazad!

Te valami nagyon más világban élsz!

A 7-800.000 nettó fizetés nem sok?

Mi vaaaaan?

Az autó annyira alap mint egy diploma? 🤣

Na, jó!

További jó álmodozást!

2021. júl. 12. 13:01
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Látom elég csak beoltani a nőket az elején h nem tudnak őszintén válaszolni, és fordított pszichológia mentén mindent beleadnak a válaszba. Ennyi.
2021. júl. 12. 13:38
 19/26 anonim ***** válasza:
26%
Nem értem...most hazudjak? Jó, akkor nem fontos a pénz, nem szeretek évente nyaralni, ugyan már, dehogy is akarok gyereket
2021. júl. 12. 15:14
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj! 7-800.000 nettó az piszkosul nem alap fizetés. Jelenleg a 200-250 az alap, de vannak régiók, ahol ez már jónak számít. Azt választasz magad mellé akit akarsz, az ellenszenvet a nagyfokú alázat hiánya okozza.

Ja, mintha én azt mondtam volna, hogy a 48kg-os fittness test az átlag lenne, mert hogy konditerem konditerem hátán. Vannak nők akiknek az adottságaik nem teszik lehetővé hogy ilyenek legyenek. Elfogadom, ennyi. Az meg csak egy dolog hogy ki miről álmodozik, a realitás talaján kell állni.

Én 550EFt-ot keresek vezető beosztással, 15éves szakmai múlttal. Hú, most sülyedjek el szégyenemben? Ketten együtt több mint 1MFt-ot viszünk haza... Mond már meg, ez miért nem elég? Több mindenünk van mint amire szükségünk van, a gyerekünknek is biztosítunk mindent, több negtakarításunk van, 2 autónk stb.

Erősíted a sztereotípiát az a baj veled!

2021. júl. 12. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!