Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire kell figyelnem egyszerű melósként, ha magasabb kategóriájú lánnyal randizok?
Emlékszem egyszer a randi elején kérdezte tőlem a lány , hogy mivel foglalkozok . Földműveléssel , válaszoltam . Ere a lány megörült és vissza kérdezett ,, jaj de jó , te vállalkozó vagy ? - kérdezte . Mire én , nem csak munkavállaló . Ja , hm , izé , szóval , na mindegy ,hogy el szaladt az idő , figyelj nekem most mennem kell , szia ! - mondta a lány .
Egy másik randi : A lány leszögezte , hogy ő rögtön az elején konkrét kérdésekre , őszinte válaszokat akar tőlem .
Általános kérdésekkel záporozott és kért , hogy ne gondolkodjak a válaszaimon , csak válaszoljak gyorsan s őszintén , hát válaszoltam .
jöttek az általános kérdések : foglalkozás , iskolai végzettség , havi kereset , van e saját lakás és autó , ha igen hol s milyen , egyedül élek e , távlati terveim s célok , szabadidőm mennyi , stb -stb ...
Egyszerű szakmunkás ember vagyok , aki földművelésben dolgozik , olykor szombat és vasárnapokon is , reggeltől , estig , stb / - válaszoltam .
Ere a lány óriási felháborodottsággal esett nekem ott mindenki előtt a presszóban !
Az a férfi , aki az ő férje lehet egyszer , attól minimum elvárja , hogy legalább főiskolai , vagy egyetemi végzettséggel rendelkezzen , legyen saját lakása egy jobb autóval , keressen annyit , hogy a családját biztonságosan el tudja tartani akkor is ha a ő esetleg nem dolgozik , a leendő férje tudja elvinni családját legalább évente egyszer egy külföldi és egy belföldi nyaralásra , rendelkezzen kellő szabadidővel és minden házimunkából vegye ki a részét ! - és én pedig még is mit képzelek , kicsoda ő és hogy képzeltem , hogy majd pont én fogok megfelelni neki !
Majd hozzátette : nagyon gyorsan felejtsem el őt és a telefonszámát is azonnal töröljem ki a telomból , majd otthagyva az italt , mit neki kértem , velem együtt , gyorsan távozott ! A presszóban pedig néhány pillanatra megfagyott a hangulat és minden ember tekintete , rám szegeződött !
Volt olyan is , aki felvilágosított , hogy vele én előttem csak is olyan férfiak találkoztak , mint pl: mérnök , ügyvéd , orvos , vállalkozó , pedagógus stb ! Majd megkérdezte tőlem , hogy értem e a célzását , vagy fejtse ki egyszerűbben ?!
Természetesen , ere nem volt szükség , mert értettem a célzását , még nyújtottam felé a szál vörös rózsát , amit az első és mint kiderült , egyben vele az utolsó randira vettem , tiszteletem és szándékom jeléül , de nem fogadta el , csak egyszerűen egy hangos szia köszönés után egy hangos ajtó becsapódást halottam mögötte !
Hát ez volt egy munkás ember randijai történetéből 3- kellemetlenül emlékezetes ! De ez senki kedvét el ne vegye , mert aki keres , az előbb , vagy utóbb , talál párt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!