Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire kell figyelnem egyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire kell figyelnem egyszerű melósként, ha magasabb kategóriájú lánnyal randizok?

Figyelt kérdés

#randi egy melóssal
2021. júl. 11. 11:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
17%
10-esnél a pont. Ne akarj nálad többet érô lánytòl semmit, mert a vége mindenképp bukta lesz.
2021. júl. 11. 15:37
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Emlékszem egyszer a randi elején kérdezte tőlem a lány , hogy mivel foglalkozok . Földműveléssel , válaszoltam . Ere a lány megörült és vissza kérdezett ,, jaj de jó , te vállalkozó vagy ? - kérdezte . Mire én , nem csak munkavállaló . Ja , hm , izé , szóval , na mindegy ,hogy el szaladt az idő , figyelj nekem most mennem kell , szia ! - mondta a lány .

Egy másik randi : A lány leszögezte , hogy ő rögtön az elején konkrét kérdésekre , őszinte válaszokat akar tőlem .

Általános kérdésekkel záporozott és kért , hogy ne gondolkodjak a válaszaimon , csak válaszoljak gyorsan s őszintén , hát válaszoltam .

jöttek az általános kérdések : foglalkozás , iskolai végzettség , havi kereset , van e saját lakás és autó , ha igen hol s milyen , egyedül élek e , távlati terveim s célok , szabadidőm mennyi , stb -stb ...

Egyszerű szakmunkás ember vagyok , aki földművelésben dolgozik , olykor szombat és vasárnapokon is , reggeltől , estig , stb / - válaszoltam .

Ere a lány óriási felháborodottsággal esett nekem ott mindenki előtt a presszóban !

Az a férfi , aki az ő férje lehet egyszer , attól minimum elvárja , hogy legalább főiskolai , vagy egyetemi végzettséggel rendelkezzen , legyen saját lakása egy jobb autóval , keressen annyit , hogy a családját biztonságosan el tudja tartani akkor is ha a ő esetleg nem dolgozik , a leendő férje tudja elvinni családját legalább évente egyszer egy külföldi és egy belföldi nyaralásra , rendelkezzen kellő szabadidővel és minden házimunkából vegye ki a részét ! - és én pedig még is mit képzelek , kicsoda ő és hogy képzeltem , hogy majd pont én fogok megfelelni neki !

Majd hozzátette : nagyon gyorsan felejtsem el őt és a telefonszámát is azonnal töröljem ki a telomból , majd otthagyva az italt , mit neki kértem , velem együtt , gyorsan távozott ! A presszóban pedig néhány pillanatra megfagyott a hangulat és minden ember tekintete , rám szegeződött !

Volt olyan is , aki felvilágosított , hogy vele én előttem csak is olyan férfiak találkoztak , mint pl: mérnök , ügyvéd , orvos , vállalkozó , pedagógus stb ! Majd megkérdezte tőlem , hogy értem e a célzását , vagy fejtse ki egyszerűbben ?!

Természetesen , ere nem volt szükség , mert értettem a célzását , még nyújtottam felé a szál vörös rózsát , amit az első és mint kiderült , egyben vele az utolsó randira vettem , tiszteletem és szándékom jeléül , de nem fogadta el , csak egyszerűen egy hangos szia köszönés után egy hangos ajtó becsapódást halottam mögötte !

Hát ez volt egy munkás ember randijai történetéből 3- kellemetlenül emlékezetes ! De ez senki kedvét el ne vegye , mert aki keres , az előbb , vagy utóbb , talál párt !

2021. júl. 11. 17:15
 13/15 anonim ***** válasza:
2021. júl. 12. 21:13
 14/15 anonim válasza:
Gyógyszerész a párom.(nem tudom mekkora kategória) Én sofőr voltam most meg raktáros. 14 éve vagyunk együtt közös gyermekünk is van.
2021. júl. 15. 05:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Gratulálok nektek , ez példás és talán igen ritka manapság .
2021. júl. 15. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!