Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mire kell figyelnem egyszerű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire kell figyelnem egyszerű melósként, ha magasabb kategóriájú lánnyal randizok?

Figyelt kérdés

#randi egy melóssal
2021. júl. 11. 11:47
1 2
 1/15 Noren1989 ***** válasza:
35%
Arra, hogy ezt véletlenül se említsd neki, mert kicsap, mint a taknyot.
2021. júl. 11. 11:49
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Mitől lesz egy ember egy másik embernél "magasabb kategóriájú", hogy kell ezt érteni?
2021. júl. 11. 11:56
 3/15 A kérdező kommentje:
#2 Ezt főleg a nők szokták mondogatni, hogy keress a saját "kategóriádban". Gondolom melósként a legalsó kategóriába tartozok, mint régen a rabszolgák.
2021. júl. 11. 11:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
És téged az ilyen emberek értelmi korlátoltsága miért befolyásol?
2021. júl. 11. 12:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Te is nő vagy, avagy miért használod ezt a kifejezést? Engem még sose vonzott valaki csak azért, mert pék vagy mérnök volt, első körben mindig a külső, mozgás, viselkedés ami számít.
2021. júl. 11. 12:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit értrsz melós alatt? "Sori dolgozó, aki keres kb 180-200 korul, vagy olyan "melós", akibsajat vállalkozason belul pl. burkoló? Utobbival semmi gondom, előbbi nalam kuka
2021. júl. 11. 12:21
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk pont ezaz, hogy semmire. Add teljesen önmagad. Ne éreztesd vele azt, hogy te amiatt szeretnél imponálni neki, mert neki magasabb iskolai végzettsége van esetleg. Ha erre nagyon ráfeszülsz, vagy ezt érzékelni fogja, akkor azzal nagyon eltudod cseszni a dolgokat. Ne csinálj semmit, csak add önmagad.
2021. júl. 11. 12:22
 8/15 anonim ***** válasza:
74%
A szerelemben a rang nem számít, ne erre görcsölj rá, ne arra figyelj hogy ő "magasabb rangú", hanem mint egy bármilyen emberre akivel randizni készülsz és önmagadat add
2021. júl. 11. 12:26
 9/15 anonim ***** válasza:
79%

Kedves kérdező !

Én férfi létemre , nagyon sok randin vagyok túl s mire megtaláltuk egymást , jelenlegi párommal .

Rengeteg a randiktól elrettentő dolgokon mentem keresztül , de voltak szép és jó pillanatok is .

Való igaz , hogy egyszerű melósként , hát nagyon nehéz !

Tudom , mert én is csak egy egyszerű melós vagyok és a melós az mindig a sor , vagy lista , illetve a rangsor alján helyezkedik el úgy kb: 90 -99 % -ban !

Ha magasabb kategóriájú lánnyal találkozol , ne izguld túl csak viselkedj normálisan , figyelj az illemre !

Hogy mire figyelj , az attól is függ , hogy mit akarsz attól a lánytól , mi a célod vele kapcsolatban , csak egy röpke kaland , vagy hosszútávú kapcsolat a cél ?!

Én hosszútávokban gondolkodtam , ezért én mindig igyekeztem önmagamat adni minden nőnek , mert ha bármi nem tetszik neki , akkor az ott és akkor derüljön ki az elején inkább , mint jóval később .

És ne kelljen esetleg abbahagyni az elején elkezdett színészkedést , ami azért történt mert ezzel akartam becserkészni magamnak , mert ezzel a módszerrel mindenki becsapja saját magát is és a másik félt is !

Sajnos most el kell mennem , de figyelj , ne félj , ne tartsál tőle azért , mert magasabb iskolai végzettsége van , attól ha szimpatikusnak talál , még nem kizárt , hogy lesz kapcsolat köztetek . Az én párom is elfogadott melósként , pedig neki technikumi végzettsége van .

Fel a fejjel , bátorság , kitartás s sok sikert !

2021. júl. 11. 13:17
 10/15 anonim ***** válasza:

van egy szomorú hírem.

a dolog nem fog menni, hacsaknem jól nézel ki, mert akkor spermadonornak bőven elfogadnak, max keresnek majd valami pénzes valakit, ha lesz gyerek. Persze nem biztos hogy csak fel akarják magukat csináltatni veled, az is lehet, hogy tényleg csak élvezkedni akarnak, de ehhez az kell, hogy JÓL nézz ki. Legalább 8/10.

hosszútávú kapcsolat nem fog menni mert előjönnek valami bullshittel. Max akkor akarnak majd veled összeállni, hogy nekik nem lesz munkájuk. Persze akkor is csak átmenetileg.

A nők nem képesek önmagukhoz képest "gyérebb" emberrel összeállni.

2021. júl. 11. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!