Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet észrevenni, ha tetszek egy csajnak?
Nem nagyon lehet rendes, értelmes válaszokat adni erre a kérdésre, mert a hölgyek nem igazán szeretnek ismerkedni utcán, és rettegnek a leszólítástól is, mert köztudottan emberevők a férfiak.
Az utcán sajnos semmi ilyen egyértelmű jelet nem fognak adni, legfeljebb a szemük sarkából rád pillantanak amikor nem látod, de hogy aztán milyen gondolataik támadnak az már örök titok fog maradni, leszegett fejjel ugyanúgy mennek tovább.
"Ha hosszabb ideig néztek egymásra, (tehát szemeztek :D) esetleg a lány mosolyog, keresi a tekinteted, akkor tuti bejössz neki."
Ezt hogy gondolod? Jön szembe és elmegy melletted, kb. 3-4 mp lenne a hosszú szemezésre, és tekintet keresésre. És akkor tuti bejön neki? :)
Én nem a szemem sarkából nézegetem a fiúkat, sőt előfordult, hogy megfordultam egy pasi után az utcán. Ez nem jelenti azt, hogy le akarok vele feküdni. Egyszerűen csak tetszik és kész, ezért megnézem alaposan. Az emberek szeretik nézni a "szép" dolgokat, ezért is vannak kiállítások, galériák stb...
Más, ha ismerkedni szeretnék a kiszemelt áldozattal. Akkor nyilván mellé ülnék a buszon, vagy valamilyen ürügyet találnék, hogy beszélgetni tudjak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!