Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a hír járja, hogy a közösségi média / instagram / tinder / stb miatt a nők igényei elszálltak és csak a jobb fajta pasikkal hajlandóak bármit is csinálni, viszont sosem hallunk sztorikat azokról a férfiakról, akiknek tényleg bejött az élet emiatt?
Tehát egyre több nő kezd el össze vissza szexelni az internetről, de egyre több férfinak meg nem jut senki.
Akkor hol csapódik le az a sok numera?
1. Kerdezo: “nem akartam egy tucat tanulmányt és kutatást belinkelni”
2. Valaszolok kerik azt a tucatnyi tanulamanyt.
3. Kerdezo belinkel egy 1996-os tanulmanyt teljesen masrol.
4. Valaszolok megkerdezik, hogy de hat hol vannak a tanulmanyok, amik errol szolnak.
5. Kerdezo: “ engem nem érdekelnek a kutatások, én látom ami történik, eléggé magától értetődő.”
Az a vicces, hogy egy nem valos tenyt probalsz bizonygatni, majd amikor a hazugsagodra felhivjak a figyelmet, meg akkor sincs gerinc benned, hogy beismerd.
Segithetek, hogy miert nem jut neked no?
Mert kifogasokat keresel, hazudsz, gerinced sincs.
Valoban elszalltak a nok igenyei, hogy ilyenektol nem akarnak semmit. :)
(Meg mielott megint leirnad, hogy a nok tamadjak a ferfiakat, en ferfi vagyok, es nem a tobbi ferfit tamadom, csupan az ilyen gyerekes kisfiukat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!