Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kollégák közötti viszony előnyei, hátrányai?
előny:
- nincs
hátrány:
- nem tudsz norálisan dolgozni, folyamatosan rajta jár az agyad
- amikor vége, egyikőtöknek mennie kell, vagy hosszan szenvedne
- mivel viszony és nem kapcsolat, amikor kiderül a kollégák szemében mindketten lejáratódtok
Előny: van kivel ba*zni.
Hátrány: azon felül, hogy valószínűleg nem fog örökké tartani a dolog, még úgy sem a legjobb ötlet kollégával kezdeni, mert a munkahelyen elvonjátok egymás figyelmét. És ez akár a munka rovására is mehet, de akár ki is rúghatnak, ha úgy van. És általában úgy van...
előny: mindig kéznél van, jó eséllyel hasonló az érdeklődési körötök, megértitek egymás (munkahelyi) problémáit is, sokat lehettek együtt, stb.
Az, hogy elvonná a figyelmet a munkáról, az szerintem kamu, sok ilyet láttam már, ez inkább akkor jellemző, ha ez be nem teljesült kapcsolat, vagy ha titkos viszony.
hátrány: leginkább az lehet gond amiket mások is írtak, hogy ha vége lesz, és (ne adj' Isten) nem szépen, akkor akár kínos, kellemetlen is lehet tovább dolgozni együtt. Nyilván nem minden szakítás zajlik csúnyán, láttam erre is példákat, hogy minden további nélkül megmaradt a kollegális kapcsolat.
Egy esetben tudom azt mondani, hogy csak hátránya lehet: ha ez egy titkos viszony, mert egyikük (vagy mindkettő) egyébként kapcsolatban van. Nos, ebből garantáltal előbb-utóbb baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!