Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elvárják a nők a csókot az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvárják a nők a csókot az első randin?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, egy elég hosszú kapcsolatomnak lett vége tavaly. Nagyon régen voltam első randin, illetve nem mert mai nap volt újra egy nagyon jófej lánnyalal. Étteremben voltunk és sétáltunk kb 4 óra hosszát töltöttünk együtt.

Sok férfi barátom mondja hogy mindenképp próbáljam meg megcsókolni de őszinténszólva nekem erőltetettnek tűnt volna ott. Talán második randin, már nem lennénk idegenek egymás számára.

2021. júl. 5. 23:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Csókot indítani elvárásnak való megfelelésből olyan, mint vigyorogva tömni a csokitortát a fejedbe nagyanyád vasárnapi ebédjén, miközben ő aggódó tekintettel bámul rád, hogy eleget ettél-e, te meg már kezdesz zöldülni a gyomorrontástól, és nem tudod, hogy hányni, vagy fosni fogsz először, vagy netán mindkettő, miközben a vigyor miatt esik ki a szádból a torta.

Tehát nem túl jó.

Akkor csókolj, amikor te akarsz.

2021. júl. 5. 23:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy! Ha nem érezted, akkor nagyon nem volt még ideje.
2021. júl. 6. 00:19
 3/9 anonim ***** válasza:
6%
Elvarom hogy probalkozzon. A tobbit majd en eldontom.
2021. júl. 6. 00:20
 4/9 anonim ***** válasza:
1%
Aki nem csókolt meg, azzal nem kommunikáltam többet, nem találkoztam újra. Nem láttam értelmét. Ha valaki láthatóan nem akart közeledni hozzám, arra nem pazaroltam az időmet, mert minek?!
2021. júl. 6. 00:59
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon más frekvencián mozog a gyengédségi téma, mint az elvárások, az inkább munkában, sportban van.

"Sok férfi barátom mondja hogy mindenképp próbáljam meg megcsókolni"

Kezdd ott, hogy nem beszéled meg minden olyan gondolatodat férfi ismerősökkel, ami csak 2 emberre tartozik. Intimitás.

Gondolom, nem fognak jönni gyertyát tartani.

2021. júl. 6. 01:26
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
Én sem csókolóznék első randin. Szinte alig ismerem a srácot, ennél azért több bizalom kell.
2021. júl. 6. 02:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk exemmel érdekes volt a történet, mert én akartam volna hogy megcaókoljon első randin mert vonzódtam hozzá, jó volt vele beszélgetni stb, de ő a 3. Randin csókolt meg. Úgy mondta nekem hogy nem akarta elrontani nekem mert tudta jól hogy az első komolyabb kapcsolatom. Annak ellenére hogy én szerettem volna nagyon imponált nekem hogy ő nem akarta ugymond elsietni a dolgot. :)
2021. júl. 6. 06:31
 8/9 anonim ***** válasza:
45%
Igen. Nálam amikor nem volt csók első randin, sose lett belőle semmi.
2021. júl. 6. 08:01
 9/9 anonim ***** válasza:
78%
Én elvárom,hogy ne csókoljon meg senki egy első randin. Ugye abból indulok ki,hogy az egy idegen.
2021. júl. 6. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!