Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lánnyal randiznál/jönnél össze? Akinek az ápoltság kérdésben
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 21:13
A kérdező szavazást indított:
A, legfontosabb, hogy szép legyen a haja?
B, legfontosabb, hogy szépek legyenek a körmei?
C, legfontosabb, hogy szép legyen a fogsora?
15 szavazat
1/6 anonim 

válasza:

Egyikkel sem mert ez mind csak a külső felületes gondolkodás. A teljes összképet nézem
2/6 anonim 

válasza:

Akinek az fontos, hogy összességében jól nézzen ki, ad magára, de azért nem egy cicababa, akinek csak ezeken a dolgokon jár az esze. Nekem az már sok nőben, ha agyonsminkeli magát, és heti több alkalommal több órát tölt kozmetikusoknál, fodrászoknál, stb.
Festett köröm nélkül is nő a nő, sima hajjal is nő a nő (Persze eseményekre jó, ha megcsináltatja, de hétköznapokra minek?). Fogsorát minden valamire való ember rendben tartja, nem csak a nők. Én alapból szégyellem, hogy az enyém sárgás, mert dohányoztam sokáig, de egyébként ha valahol lyukas, vagy fáj, akkor egyből időpontot kérek.
3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos van negatív tapasztalatom több lánnyal is, akiknek nem volt annyira fontos a szájhigiéné, (Nyilván sok férfinak sem fontos!)mert az úgysem látszik! Annyira kiábrándító, ha valaki kinyitja a száját és hiányos, ápolatlan a fogsora!
2021. júl. 4. 21:27
4/6 anonim 

válasza:

Nő vagyok, mind a három alap (saját körömmel, életemben nem volt műkörmöm). Ha valamelyikről le kéne mondanom az a köröm lenne, a fog és a haj a legfontosabbak. Inkább a a körmöm legyen rövid és festetlen, mint ócska rőzse + műköröm, vagy rossz fogsor + műköröm, vagy rossz fogsor + tiptop haj.
5/6 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, hogy mindegyik fontos, de direkt tettem fel úgy a kérdést, hogy kinek melyik a legfontosabb!
2021. júl. 4. 21:29
6/6 anonim 

válasza:

rohadt életbe, most eszembe jutott a videó a szétrohadt fogú lányról, amit itt linkeltetek egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!