Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek vonzóbb nő? Mire figyeljek az ápoltság terén? Ti hogyan szoktatok "adni magatokra"?
Ez alatt érték bőrápolási/szőrtelenítés rutint. Hajviselet, öltözködés stb. Természetesen tudom, hogy a belső ápolása még fontosabb, de szeretném magam kicsit vonzóbb nőnek érezni, egy ápolt, esztétikus külsővel. Ti mit tesztek ennek érdekében, van egy rutinotok? :)
Előre is köszönöm, a kedves hozzászólásokat/segítséget!

Nem írtad,hogy hány éves vagy, ez fontos lenne. Minden korban, de legalábbis évtizedenként, mást jelent ez.
Ami kicsit elcsépelt, de fontos: összhangban legyen a belsőd a külsőddel. Ha Te nem vagy egy plázacica típus, akkor ne is öltözködj úgy, nem kell műköröm, műszempilla,vakolat smink stb.
Én pl. negyvenes vagyok, nem plázacicás, ez a koromból is adódik, de sosem voltam az. Nem vagyok elhízva, viszont arra figyelek,hogy a 165 cm magasságomhoz 55-60 kg-os átlagsúlyt tartsam. Szerencsés alkat vagyok, bármit felvehetek, mégis megválogatom mit.Tudom,hogy mi áll jól, és tudom,hogy mi nem.
Szerencsés a bőrtípusom, de időnként elmegyek kozmetikushoz, nappali és éjszakai krémet mindig használok, hétvégén rászánok egy kis időt egy maszkra/pakolásra. A hajam rendben, nem ősz, nem is lenne még az, de az alaphajszínemtől (középszőke) pár árnyalattal világosabbra van festve.
Ilyenkor már jön a napozással kialakult barnaság, de tavasztól őszig kb 2-3 hetente szoliba is elmegyek.
Nem szőrös a lábam, csak az intim részeken szőrtelenítek.
Szeretem a diszkért illatú parfümöt, ilyenkor nyáron a parfümös testápolót, testpermetet. Ha sápadtabb vagyok egy kis pirosító+rúzs, ilyenkor nyáron csak sima hidratáló krém és világos árnyalatú rúzs.
Most magamról írtam, de az ötletem is ez, csak természetesen, nőiesen, magad adva, korodhoz/alkatodhoz illően.

A különböző alap zuhanyokat meg fogmosasokat nem írom le.
Minden reggel megcsinálom a hajam, ez kb 5 perc. (Tüsi haj.) Sötét, elegáns ruhákat hordok, a kiegészítőim mind passzolnak egymáshoz, ugyanis feketék. (Táskák, cipők, kesztyűk, szövetszatyrok, vizespalack) Van egy-két nem fekete kiegészítőm, azok szürkék. (Esernyő, bőrönd, laptoptáska...)
A testalkatomnak megfelelően öltözöm.
Van egy nagyon finom illatú parfümöm, azt használom, nem ilyen-olyan illatosított vackokat. Egyesével biztosan jó illatú az összes testpermet, kézkrém, szájfény, satöbbi, de együtt émelyítő.
A sminkem egy darab tökéletes színárnyalatú, tartós, matt piros rúzsból áll.
Este speciális arctisztítóval mosok arcot, majd egy eszenciával és egy nyugtató zselével kenem be az arcom.
Szőrteleníteni akkor szoktam ha tényleg muszáj, akkor is csak hónaljon és lábon.
22
(két éve még egy randimeghívást se kaptam, szóval annyira mégsem lehetek vonzó)

Az a legfontosabb, hogy megtaláld a saját testedhez és személyiségedhez illő stílust, amivel jól érzed magad és magabiztos vagy. Ehhez kell igazítani mindent, ami másnak jó, az neked nem biztos, hogy az lesz.
Hajápolás:hajtípusodnak megfelelő ápolás, frizura, fodrász
Bőrápolás:korodnak és bőrtípusodnak megfelelő termékek használata, esetleg kozmetikus, ha szükséges. Hozzád illő enyhe smink. Szőrtelenítés
Sport ami számodra jó, megfelelő étrend, egészséges életmód
Körömápolás. Az is elég, ha csak simán ápoltak a körmeid, lakk, műköröm egyéni preferencia
Testalkatodhoz, alkalomhoz, életmódodhoz illő előnyös ruhatár
Egy jó minőségű parfüm
Ennyi az egész. Konkrét tanácsot úgy lehetne adni, ha többet írnál magadról.

Csak piros rúzst, és 95%ban sötét ruhákat.

szőrtelenítsd az alkarod!
ezt nagyon sokan kihagyják, és borzasztóan rontja az összképet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!