Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek a világos vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek a világos vagy a sötétebb bőrszín tetszik?

Figyelt kérdés

Nem értem a divatot. Nekem mindigis a hófehér bőr tetszett, az az egészséges, szép, ápolt. (Nem véletlenül számított réges-régen is a fehér bőr szépnek a jobb móduaknál.)

Most ez a napbarnított bőr számít szépnek, amikor a lány tetőtől talpig barna, (ami amúgy nagyon egészségtelen, veszélyes, a szoláriumról meg nem is beszélve, sőt, így a bőrhiba is több lehet majd).

Szóval arra vagyok kíváncsi, a ti véleményetek/ ízlésetek mit kíván(?)

Still pecsenye lányok, vagy netán a fehérebb bőr?

(csak azért érdekel, mert amíg én azon szenvedek, hogy minél inkább óvjam es fehérebb legyen, a barátnőm halálra szolizza magát) hol az igazság? :D

2019. márc. 12. 21:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy nőként válaszolok.

Én fehér bőrű vagyok, amit nagymamámtól örököltem. Tinédzserkori hormonváltozáskor kezdtem el leégni, addig nem volt gyerekként ilyen problémám.

Anyukámnak olyan bőrtípusa volt, hogy ő még árnyékban is lebarnult és nem kellett neki még napozni se.

Nem szolizni kell, véleményem szerint, hanem természetes napfényből meríteni a D-vitamint, és nyáron nem napozni délelőtt 10 és délután 3 között.

Szerintem a pasiknak tök mindegy, hogy milyen a csajok bőrszíne, nem ez a mérvadó.

2019. márc. 12. 21:10
 2/15 anonim ***** válasza:
0%

Egyértelműen nekem a barna, tetszik a romák bőrszíne

19L

2019. márc. 12. 21:16
 3/15 anonim ***** válasza:
59%

1. Neked a hófehér tetszik

2. a nem anyaszült színű bőrt egészségtelennek tartod

3. te mindig fehér akarsz lenni

Ergo! Teljesen mindegy milyen bőrszínű nők tetszenek valakinek, ha neked így sem úgy sem lesz olyan.

2019. márc. 12. 21:18
 4/15 anonim ***** válasza:
39%

Barna mindenképp, a fehér nagyon egészségtelennek tűnik, meg nekem is barna teljesen.

Nálam lehet akármilyen jó alakja egy nőnek, de fehér bőrrel egyszerűen taszító.

2019. márc. 12. 21:23
 5/15 anonim ***** válasza:
Fehér is, kreol is. Emberfüggő.
2019. márc. 12. 21:32
 6/15 A kérdező kommentje:

Kedves hármas válaszoló. Igen, nekem maradni fog ez a véleményem, de attól még a kérdés nem mindegy.

Okkal tettem fel, mert kíváncsi voltam, hogy-hogy ebben az országban még mindig ez a divat, hiszen nem a legegészségesebb amire más országokban már rájöttek.

De engem nem zavar, ha valakinek a barna bőr szimpatikusabb, csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy még mindig így áll-e a helyzet.

2019. márc. 12. 21:36
 7/15 anonim ***** válasza:
34%

A világos tetszik inkább:

[link]

2019. márc. 12. 21:40
 8/15 anonim ***** válasza:
Barna bőr, romáknál alapból barna. Neket tetszik!!!!
 9/15 anonim ***** válasza:
nekem*
 10/15 anonim ***** válasza:
56%

Én fehér bőrű nő vagyok és szeretem is, főleg hozzá a gyönyörű zöld szemeimet,ami világít.

Aki be mer szólni,szolis lányok, hogy jól érzem-e így magam, mindig visszakérdezek, hogy nektek jó a szoliban szenesedni és öregedni?!

Azok a velem egykorú ismerőseim, akik masszívan szoliztak heti 2x már 16 éves koruktól fogva,foltos a bőrük, ráncosak, egyszerűen látszik rajtuk, h nem ápolt az a bőr, hanem "használt", roncsolt.

Tőlem meg 28 évesen is személyit kérnek, és nyoma nincs semminek az arcomon, makulátlan, természetes.

Voltam én is párszor szoliban 16 évesen, de talán 5x. Utáltam azt a szagot utána, éreztem,h szárazabb a bőröm, rettegtem, h ráncos leszek idő előtt, így inkább elfogadtam, és mára megszerettem. Szerintem különlegesebb, mint a tömeg után menni.

Másrészt, ha "csak" heti 1x megy valaki egész évben, az már majdnem 40.000 Ft. Képes valaki ennyi pénzt kidobni azért, hogy utána idő előtt menjen hialuronra, botoxra, 5x annyiért? Mert ugye, aki annyira külsőséges, hogy ez számít neki, az nem fogja azt mondani, hogy jaj, engem nem érdekel. Effektive fizet azért kevesebbet, hogy utána fizethessen a "helyrerakásért" dupla annyiért.

A D vitamin meg hülyeség, tablettában is bekapható.

2019. márc. 12. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!