Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, nektek a világos vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek a világos vagy a sötétebb bőrszín tetszik?

Figyelt kérdés

Nem értem a divatot. Nekem mindigis a hófehér bőr tetszett, az az egészséges, szép, ápolt. (Nem véletlenül számított réges-régen is a fehér bőr szépnek a jobb móduaknál.)

Most ez a napbarnított bőr számít szépnek, amikor a lány tetőtől talpig barna, (ami amúgy nagyon egészségtelen, veszélyes, a szoláriumról meg nem is beszélve, sőt, így a bőrhiba is több lehet majd).

Szóval arra vagyok kíváncsi, a ti véleményetek/ ízlésetek mit kíván(?)

Still pecsenye lányok, vagy netán a fehérebb bőr?

(csak azért érdekel, mert amíg én azon szenvedek, hogy minél inkább óvjam es fehérebb legyen, a barátnőm halálra szolizza magát) hol az igazság? :D

2019. márc. 12. 21:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Napi emlékeztető hogy az európai embernek azért fehér a bőre, hogy az európai éghajlatok is megfelelő hatékonysággal állítsa elő a D vitamint.
2019. márc. 12. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

Van az a szolárium által lett barna bőr ami már sok...de van egy szép átlagos barnás, egy alapszín ami jól néz ki. Az tetszik.

most hirtelen ezt találtam

[link]

2019. márc. 12. 21:50
 13/15 Gymnospermatophyta ***** válasza:
70%
Mindenkinek más tetszik. A nagyon barna, szolis, nekem nem. De a még szép, napbarnított nálam a favorit. Viszont valakinek meg a hófehér. :)
2019. márc. 12. 22:28
 14/15 anonim ***** válasza:
61%

Azért őrizték a fehérségüket az arisztokraták, mert a földeken kapáló parasztokra volt jellemző a napbarnítottság, tőlük pedig el kellett különülni, láthatóvá kellett tenni azt a külvilág számára is, hogy nemesként ők ilyen alantas munkát bizony nem végeznek. Nem sok köze van ahhoz, hogy melyik az egészségesebb.

Őszintén szólva hálát adnék, ha nem lennék ennyire világos bőrű gyárilag, mert így lehetetlen megfizethető áron olyan alapozóhoz jutnom, ami valóban az én színemhez való, plusz a szemem alatti karikákat sem kellene elfednem.

2019. márc. 12. 23:17
 15/15 anonim ***** válasza:
57%

Nekem a fehérebbek tetszenek, csak hogy én eleve latin és ázsiai (vagy legalábbis sötét hajú) lányokban gondolkozom. És aki közöttük fehér, az azért mégsem az a fajta skandináv-fehér, aki 10 perc alatt rózsaszín égési sérüléseket szerez be a Napon, legfeljebb normálisan lebarnul.

Tehát ez a fehér:

[link]

Amiből nyáron max ilyen lesz:

[link]

Nem pedig ez:

[link]

vagy ez:

[link]

A túlszoláriumozásnak is megvolt régen az előnye, akinek sötétebb lett a bőre, mint a haja meg a szemöldöke, annak már elő se kellett hívatni a negatívból a fényképet. Sötét bőr az max fekete hajhoz megy, nem ezeknek a barbibabáknak...

2019. márc. 13. 03:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!