Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi jut eszetekbe először ha meghalljátok hogy egy pasi 30 évesen gyári munkás és nettó 175 ezret keres és a szüleivel él?
Nem a kérdésre válasz. De ilyenkor elgondolkodok hol lakhat a kérdező,vagy milyen munka ez, hogy ilyen rosszul fizet.
Én Fejér megyei vagyok, 20 éves pályakezdő, sima komissiózó, még is átlagban 290-et megkeresek.
Nem tudom megérteni, hogy az ember hogy elégedhet meg ennyivel, 30 éves koromra már saját házat akarok és családot :D
11: BAZ megye. Nyilván vannak gazdagabb helyek is az országban. Ez egy szegény régió és az órabérek alacsonyabbak mint a Dunántúlon, meg Pesten.
Ennyi.
Azt, hogy úristen ez csak Bazsi lehet a Gyk-ról :D :D
de tényleg ezt gondolom az ilyen kérdések láttán
meg sem kell nyitnom, már tudom te leszel az lol
Az, hogy sok minden miatt nem illenénk össze, de ettől ő nem lesz kevesebb, csak mellettem nem lenne jó partner (ahogyan én se neki).
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!