Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randin hogyan adjam elő partiképesen hogy gyári munkás vagyok? Kezdenétek amúgy gyári munkás pasival lányok?
Figyelt kérdés
A fizetésem finom.
F/30
2021. máj. 19. 18:41
1/22 anonim válasza:
Értelmes gyári munkással talán. Veled nem. Amúgy neked ebben mi a jó hogy minden nap itt aláztatod magad a gyakorin?
2/22 anonim válasza:
Már kerdezted de sehogy. Meg nyilvan gyari munkas Julikánál kéne próbálkozni aki a szinteden van.
3/22 anonim válasza:
Nem. Mi a francot kezdjek egy gyári melossal?
4/22 anonim válasza:
Kivel jössz össze? Ha egy szintén gyári munkáslánnyal akkor nincs miért aggódnod. De ha egy két diplomás hölgyet néztél ki, akinek az ember a diplománál kezdődik, akkor ne lepődj meg ha elhúzza a száját.
5/22 anonim válasza:
2-es jól írja. Telt alkatu, szinten gyárimunkás Julikánál kellene próbálkozni, nem pedig a diplomás, soortoló, csinos, könyvelő Annánál. Nem erdemelsz ilyen Nőt...
6/22 anonim válasza:
4. Mondjuk akiktől bérlem az albérletem ötvenes házaspár, náluk pont a férfi szobafestő vállalkozó, a felesége pedig tanárnő két diplomával.
7/22 anonim válasza:
Az más! Főleg ha nem alkalmazott! De egy gyárimelós?
8/22 A kérdező kommentje:
7: te mivel foglalkozol hogy ekkora arcod van hercegnő?
2021. máj. 19. 19:03
9/22 anonim válasza:
Könyvelő vagyok. Nincs nagy arcom, nem is nézlek le. Csak simán nem kezdenek veled! Ennyi.
10/22 anonim válasza:
Te Bazsi, abban a gyárban tán senkinek sincsen nője? Vagy miért kérdezed ezt állandóan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!