Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves, gyári munkás pasival kezdenél?
Figyelt kérdés
szakmája nincs,betanított melós. 3 műszak. szüleivel él.2021. ápr. 10. 15:10
1/10 anonim válasza:
Biztos van hasonló gyári munkás lány.
3/10 anonim válasza:
Azért mert nincs szakmája (aligha volt jó tanuló), attól még valamiben kitűnő lehet.
Ha most még szimpatikusnak találod, ismerkedjetek. Dönteni később is ráérsz.
Belsőleg nagyon értékes, ragaszkodó és hű is lehet.
Viszont, ha Te egyetemre jársz, akkor nem lesz közös témátok. Közös baráti körötök szinte sosem.
4/10 anonim válasza:
A leírás alapján semmi akadálya. Ha rólad van szó, akkor teljesen kizárt, mindegy, milyen szuper és jól fizető állásod van.
5/10 anonim válasza:
Most már, egy ilyen 3 éves tapasztalat után nem biztos. Vagy nagyon figyelnék azokra a jelekre, amik alapján már korán eldönthetem, hogy mennyire is passzolunk egymáshoz - és másodszorra már hallgatok is rájuk. Pedig én sem vagyok egyetemet végzett. De ettől függetlenül olvasott vagyok és igyekszem tájékozódni, művelődni. Az exem egyszerű és korlátolt volt, mint a faék. Mint kiderült semmiféle hajlandóság nincs is benne hogy etéren fejlődjön és nyisson új dolgok felé. Pedig nagyon megszerettem, de neki egy hozzá hasonló szintű lány kellett.
6/10 anonim válasza:
30 évesen a szüleivel él? Biztos nem lennék rá kiváncsi. 26/N
7/10 anonim válasza:
Ha nem lenne pasim, és bejönne kívül belül akkor kezdenék vele. Bár én is gyárban dolgoztam, most pedig eladóként, így gondolom nem ilyen lányokra vársz, hanem puccos Plázacicákra, mint minden pasi.
8/10 anonim válasza:
Veled akkor se ha a világ minden pénzét lapátolnák elém.
10/10 anonim válasza:
30 Éves gyári munkás lánnyal kezdenél? Túlsúlyos, es az anyjával él?
Ja. Nem. Mindjart gondoltam.
Nem, normális Nő nem kezdene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!