Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tartott a legrövidebb randitok, és miért ért olyan gyorsan véget?
Én egyéni rekordot állítottam fel, a randipartnerem még be sem mutatkozott.
- Szia, dr. X.Y. vagyok.
- Ja, te ilyen beképzelt, karrierista p***a vagy, na hagyjuk.

Hát nekem is furcsa lenne, ha valaki dr. Zsivágóként mutatkozna be. Ügyfelezekés a rangkórság szerencsére kevesekre jellemző.
Mi köze egy civilnek a címeidhez? Nem értem.

Kb 1 perc..
Tinderen beszéltünk, vallószínüleg régiek voltak a képei, mert élőben egy kb 25kg-al ducibb csaj fogadott :D
Uh kedvesen elköszöntem és mentem haza

Életem első és utolsó vak randija volt. Telefonon sokat beszélgettünk előtte, már akkor gyanakodhattam volna így visszagondolva, a kiejtése és a szókincse is szörnyű volt. Aztán találkoztunk... én kirittyentettem magam, izgatott voltam stb, amikor megláttam minden lelkesedésem lelohadt... alacsony, igénytelen kinézetű, csúnya fogú, zsíroa haj... szörnyű volt. Kedves voltam vele de igazából közöltem vele h hát ezt most ne erőltessük... nagyon jó lecke volt, h soha a büdöa életbe ne találkozzak látatlanba senkivel.
Nálad az volt a baj h úgy mutatkoztál be h dr... én elhiszem h az vagy, de a randin ilyet nem illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!