Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig tartott a legrövidebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tartott a legrövidebb randitok, és miért ért olyan gyorsan véget?

Figyelt kérdés

Én egyéni rekordot állítottam fel, a randipartnerem még be sem mutatkozott.

- Szia, dr. X.Y. vagyok.

- Ja, te ilyen beképzelt, karrierista p***a vagy, na hagyjuk.

2021. júl. 2. 12:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%

Hát nekem is furcsa lenne, ha valaki dr. Zsivágóként mutatkozna be. Ügyfelezekés a rangkórság szerencsére kevesekre jellemző.

Mi köze egy civilnek a címeidhez? Nem értem.

2021. júl. 2. 13:39
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a leggyorsabb az volt amikor eleve el sem jöttek, illetve se bemutatkozás se semmi csak inkább elment. 🤷🏻‍♂️🤣
2021. júl. 2. 13:41
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

Kb 1 perc..

Tinderen beszéltünk, vallószínüleg régiek voltak a képei, mert élőben egy kb 25kg-al ducibb csaj fogadott :D

Uh kedvesen elköszöntem és mentem haza

2021. júl. 2. 14:53
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
Én nem azt mondom, hogy a másiknak igaza volt, valszeg egy komplexusos szakmunkás, de mégis ki a franc és miért mutatkozik be doktorként egy randin? Szerintem is van benne valami provokáló, pedig én is tanult ember vagyok, s igénylem is, hogy ilyenek vegyenek körbe, de ez így valahogy olyan fölösleges fontoskodás csak. Semmi funkciója nincs.
2021. júl. 2. 14:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
5 perc. Azért ért véget ilyen gyorsan, mert csúnya vagyok.
2021. júl. 2. 15:05
 16/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, mit kell kiakadni ezen. Kérdező, még te jártál jobban. Így hívják basszus meg gondolom nem kevés évet ölt bele, amíg megszerezte, naná hogy így mutatkozik be. Aki meg ezen megsértődik, mehet amerre lát.
2021. júl. 2. 15:55
 17/18 anonim ***** válasza:
66%
Ja és a 2-esnek: a nő nyújtja a kezét először, nem a férfi.
2021. júl. 2. 16:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Életem első és utolsó vak randija volt. Telefonon sokat beszélgettünk előtte, már akkor gyanakodhattam volna így visszagondolva, a kiejtése és a szókincse is szörnyű volt. Aztán találkoztunk... én kirittyentettem magam, izgatott voltam stb, amikor megláttam minden lelkesedésem lelohadt... alacsony, igénytelen kinézetű, csúnya fogú, zsíroa haj... szörnyű volt. Kedves voltam vele de igazából közöltem vele h hát ezt most ne erőltessük... nagyon jó lecke volt, h soha a büdöa életbe ne találkozzak látatlanba senkivel.

Nálad az volt a baj h úgy mutatkoztál be h dr... én elhiszem h az vagy, de a randin ilyet nem illik.

2021. júl. 3. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!