Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meddig tartott a legrövidebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tartott a legrövidebb randitok, és miért ért olyan gyorsan véget?

Figyelt kérdés

Én egyéni rekordot állítottam fel, a randipartnerem még be sem mutatkozott.

- Szia, dr. X.Y. vagyok.

- Ja, te ilyen beképzelt, karrierista p***a vagy, na hagyjuk.

2021. júl. 2. 12:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
29%
Hát, azért valahol megértem.
2021. júl. 2. 12:48
 2/18 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem kamu, de ha nem, akkor megértem az illetőt. Okvetlenül szükségesnek érezted a legelső mondatodban kiemelni a doktori címed? Egyébként pedig a férfi szokott előre köszönni és ő is mutatkozik be először, szóval...
2021. júl. 2. 12:52
 3/18 A kérdező kommentje:
Miért? Hosszabb ideje van a dr. a nevem előtt, mint nem volt, naponta számtalanszor bemutatkozom, megszoktam. Fel sem vetődött bennem, hogy titkolnom kellene.
2021. júl. 2. 12:57
 4/18 anonim ***** válasza:
61%
Több olyan ismerősöm is van 30-tól egészen 80 éves korig, akinek ott a dr. a neve előtt, de csak a hivatalos bemutatkozásnál használja. Ilyen esetben inkább felvágásnak tűnik, mert ha tényleg randiról van szó, akkor nem a doktoridra kíváncsi a másik.
2021. júl. 2. 13:02
 5/18 anonim ***** válasza:
98%

Hát magánbeszélgetésekben szerintem furcsa, ha valaki a címeit is mondja. Elég hivatalos és távolságtartó.

Csak hogy a kérdésre is válaszoljak, kb 10 perc után hívta az anyja, hogy azonnal menjen haza, mert segíteni kell valamit neki. Mondta, hogy várjam meg, kb fél óra és jön. Hát nem vártam meg.

2021. júl. 2. 13:08
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, kedves 5-ös.

Nem tudom, talán generációs dolog, talán a munkámból jön, de én mindig teljes névvel és címmel mutatkozom be. Nem azért, hogy hivatalosnak vagy távolságtartónak tűnjek, hanem mert szinte mindig így használom, és megszoktam.

2021. júl. 2. 13:18
 7/18 anonim ***** válasza:
54%
Na vele se veszitettél semmit :D milyen doki vagy?
2021. júl. 2. 13:23
 8/18 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem csak azt zavar, hogy doktorként mutatkoztál be, aki egy frusztrált kis pöts.
2021. júl. 2. 13:28
 9/18 anonim ***** válasza:
98%

Elmesélem az én legpocsékabb randimat:

Tinderen ismerkedtem meg a csajjal,egészen jól elbeszélgettünk a neten,majd pár hét után taliztunk. A csaj még mondta a tali előtt,hogy szívesen meginna 2 tequila-t,hogy jobb legyen a hangulat. Mondom,oké It's deal 😃 benne vagyok.

Alapból késett fél órát,mert hogy pont akkor kezdett kifogyni a benzin.

Oké,ezután találkoztunk,majd váltottunk pár mondatot és nemsokkal később csörög a telefonja és kiderült hogy az exe az.

Netes beszélgetéseink során egy szóval nem esett szó az exéről.

Rájött hogy randizik a csaj és elkezdődött a balhé. Kiderült hogy fél éve szakítottak,de azóta is tartják egymással a kapcsolatot és az ex minden pasit megkeres és megfenyeget,aki a csajjal kavar.

Mondtam a csajnak hogy ideje lenne lezárnia ezt a kapcsolatot az exével,de olyan mint ha a falnak beszéltem volna.

Az egész randi azzal telt el,hogy a csaj veszekedett az exével telefonon és az egy órás randi alatt kb 10 percet beszélgettem vele.

Úgy felb4sztam magam,hogy megittam 2 whisky kólát,elköszöntem a csajtól és leléptem.

2021. júl. 2. 13:36
 10/18 A kérdező kommentje:

Először általános orvosi szakon végeztem, utána gyógyszerészként, és a PhD-m is gyógyszertudományokból szereztem.

De igazából nem arról akartam vitát nyitni, mennyire szerencsés használni a doktori címet bemutatkozáskor, hanem arról, hogy kinek hogyan és miért ért hasonlóan gyorsan véget randija.

2021. júl. 2. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!