Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok mi az amit már csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi az amit már csúnya magasságnak tartotok?

Figyelt kérdés

Az az úgynevezett csúnya freak magasság.

Vagy ez nem magasság függő?

199cm magas vagyok de testes nem görbe.

2021. júl. 1. 19:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülye 😂😂😂😂
2021. júl. 1. 20:48
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
190+
2021. júl. 1. 20:50
 13/19 A kérdező kommentje:
Birom hogy itt írják a 190+-t. Élőbe meg ámuldoznak a lányok a magasságomon 😂
2021. júl. 1. 20:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha amuldoloznak, akkor meg mi a kérdés?
2021. júl. 1. 22:18
 15/19 A kérdező kommentje:
Csak kivancsi voltam itt anonim modon milyenek
2021. júl. 1. 22:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Figyelj, sztem fontosabb, amit a való életben tapasztalsz. Ezen az oldalon mindenki bunkó. Én is leszoktqm már róla, kb fel évente nézek csak fel. Ha az életben ezzel sikere van, akkor gond egy szál se :)
2021. júl. 1. 22:27
 17/19 A kérdező kommentje:
Igazad van 16os észrevettem hogy itt lehúznak sokszor, szertintem ide is a bántóbbak férfiaktol szarmaznak. Inkább hanyagolom ezt az oldalt
2021. júl. 1. 22:41
 18/19 anonim ***** válasza:
2021. júl. 2. 20:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Lehet visszavenni az arcodból. Képzeld, nem mindenkinek jönnek be a hozzájuk képest lóbszó pasik, igazán magas 180-185 cm+ nő meg itthon kevés van. Szóval nem kell itt hencegni, hogy jajj, ámuldoznak, mert simán lehet, hogy nem jó értelemben, max te magyarázod bele. Ráadásul ide bárki írhat, szóval esélyesen más emberektől kaptál véleményt, mint élőben. Egyébként meg beteges kisebbségi komplexusod lehet a magasságod ellenére, ha ezt hetente meg kell kérdezned. Olyan vagy, mint az a kiscsaj, aki itt rendszeresen kérdezgette, hogy 153 cm-el alacsonynak számít-e? 😂

Amúgy nekem is 190 a határ, ez van, ha tetszik, ha nem. Nyilván ha 191 cm a pasi, nem fogom elhajtani, de majdnem 10 cm plusz igen sok.

2021. júl. 3. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!