Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnét tudhatom hogy tetszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnét tudhatom hogy tetszek egy lánynak ???

Figyelt kérdés
Légyszí segítsetek van valaki aki tetszik és jóban vagyok vele, de én többet szeretnék mint barátság, de nemtudom hogyan tudhatnám meg hogy vajon tetszek-e neki. Személyes tapasztalatok is érdekelnének ! Köszönöm előre is !
2021. jún. 30. 21:23
 1/10 anonim ***** válasza:

Ezt a férfiak úgy szokták csinálni, hogy kinyilvánítják egyértelműen a vonzalmukat, és elhívják a nőt randevúra. (Már maga a meghívás is ilyen vonzalomkinyilvánítás)

Ha a nő elfogadja a meghívást, akkor tetszik neki a férfi.

2021. jún. 30. 21:25
 2/10 A kérdező kommentje:
De nincs valami olyan "trükk" amivel könnyebben kilehetne deríteni ??? Haverom beszélt a lánnyal, és kérdezte tőle hogy "miért neked nem tetszik a XY?" és nem válaszolt rá semmit ez jelenthet valamit ?
2021. jún. 30. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Amit az 1. ír, lehet fokozatosan is.

Először elhívod olyan programra, amire amúgy is szoktatok menni.

Aztán egyre olyanabb programokra, amik egy szerelmes párra jellemzők.

És közben kiderül.:)

2021. jún. 30. 21:29
 4/10 anonim ***** válasza:
2: Bocsi, hány éves vagy?...
2021. jún. 30. 21:30
 5/10 A kérdező kommentje:
28 vagyok légyszí valaki írja meg hogy mit lehet ebből megállapítani ! Amit fentebb írtam !
2021. jún. 30. 21:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Nézd öcskös... 🙂

Attól, hogy megszuletik egy hím, még nem biztos, hogy férfi lesz. Fiúnak születünk, és férfivá válunk, mert a férfi tulajdonságok szerzett tulajdonságok összességét jelentik. Egy férfinak meg kell tanulnia ellenállással szemben haladni, nem mindig a könnyebbik utat választani, kitartania állhatatosan. Ha hozol egy döntést, akkor tarts ki mellette, amennyiben van értelme. Ha tetszik egy nő, akkor lehetsz biztonsági játékos mint most, és próbálhatod kideríteni, hogy tetszel-e neki, elkerülve a fóbiás helyzetet, ami egy nő nyílt meghódítása lenne, de így nem leszel férfi. A férfi útja az egyenes út, a többi a csúszómászóké.

2021. jún. 30. 21:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Hehe. Semmit.

Azt, hogy sokkal érettebb nálad és nem áll szándákában a haverod orrára kötni ebből bármit is.

28 éves emberek közt... a haverodnak pont semmi köze hozzá.

2021. jún. 30. 21:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Még amúgy annyit hogy kaptam a lánytól 2x már csokit is meg egy levelet.
2021. jún. 30. 23:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tudom mindezekből megállapítani, hogy ha ráülne a farkadra, akkor sem tudnád mit akar.
2021. jún. 30. 23:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Elég lenne azt is tudni, te mit akarsz.
2021. jún. 30. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!