Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejöhet így a dolog?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöhet így a dolog?

Figyelt kérdés

Összefutottunk egy férfival akivel nem olyan rég lefeküdtünk egymással, de csak egyszer. Mióta ujra kontaktba kerültünk, többször az ágyban kötöttünk ki. Megegyeztunk az elejen hogy ez igy mehet míg minden rendben lesz. De mintha ő abban bízott volna hogy lesz több, majd miota belatta, huvosebben viselkedik, s nekem kell keresnem ha valamit szeretnek. Valahogy ugy nez ki ebbōl mar nem lesz semmi. Nekem is szimpatikus nagyon, kedvelem őt, de nem tudom elképzelni magam mellett.

Viszont van egy társaságban egy másik férfi, aki viszont igen felkeltette az érdeklòdésemet, s egy barát állítása szerint én is tetszem neki, viszont barátok az előzővel. Amikor egy társaságban vagyunk, néha óvatosan kezdemenyez egy rövid "beszelgetest" de nagyon ugy tunik jogy visszatartsa hogy a baratjaval volt koztunk valami, amit teljesen megertek...engem is visszatart. Viszont tetszene nagyon.

Lehet ra realia esely hogy ebbol valami szep kialakuljon, vagy igy mar az egesz romlott?

Koszonom a valaszt

2021. jún. 30. 13:32
 1/3 A kérdező kommentje:

*miota belatta hogy csak ennyit szeretnek tovabbra is

Bocsi, lemaradt

2021. jún. 30. 13:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Es a rengeteg helyesirasi hibaert is elnézést🙄
2021. jún. 30. 13:34
 3/3 Ramos ökle ***** válasza:
Sosem értettem ezt, komolyan. Ha volt "valami" egy barátjával, de már nincs, illetve semmi komoly nem volt, akkor miért kellene bárkinek is visszafognia magát. Nyugodtan beszélj a másikkal, ha vele lesz valami, akkor lesz, a barátjának meg amúgy semmi köze hozzá.
2021. jún. 30. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!