Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el az érzéseimet?
Figyelt kérdés
Olyan helyzetbe kerültem amire soha nem gondoltam volna. Van egy lány akit már rég ismerek és mindig is tetszett nekem, de eddig valahogy nem sikerült közelebről megismerjük egymást. Ez viszont az elmúlt másfél hónapban változott. Vannak közös barátaink akikkel a hétvégére kibéreltünk egy házat. Mióta hazaértünk azóta csak rá tudok gondolni. Nem tudok semmi egyébbre koncetrálni. Úgy érzem hogy muszály elmondanom az érzéseimet, mert ha nem akkor esküszöm megörülök... Az a gond hogy régen történt valami az életembe ami miatt nehezen tudok beszélni az érzéseimről (ha már szorossab a kapcsolat akkor nincs ilyen problémám), és nem szeretném hogy ez miatt elcsesszem az egészt. Abban szeretném a tanácsotokat kérni hogy hogyan mondjam el azt amit iránta érzek? Egy csomo közös dolog van bennünk és szinte ugyanaz az izlésünk.2021. jún. 29. 19:26
1/7 anonim 

válasza:

Nem kell rázúdítani az érzéseidet, hívd el randizni.
2/7 anonim 

válasza:

Úgyis összejön, ha össze kell jöjjön.
Egyébként *muszáj pontos "jé":D
Ügyes vagy te, feltalálod magad!:
3/7 anonim 

válasza:

Elég ha őszinte leszel!
Évekkel ezelőtt felfigyeltem rád. Nagyon szimpatikus vagy és szivesen megismernélek.
4/7 anonim 

válasza:

Ne mond el, csak próbáld meg közös programra hívni.
5/7 anonim 

válasza:

Hívd el randizni, nem jó hirtelen szerelmet vallani. Ismerkedésnél fontos a folytonosság, hogy benne is kialakuljanak érzelmek, ami csak úgy történhet ha megismer.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Még egy párszor elhívom randira, lássuk hova alakul a dolog.
2021. jún. 30. 16:42
7/7 anonim 

válasza:

A semmi közöm hozzához képest mi az, hogy még egy párszor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!