Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen randiötlet elvetemült lenne? 26F
Első vagy második randin/találkozón (valamelyik appról) egy Velencei tónál esti fagyizás/séta?
Mindketten budapestiek vagyunk, az én autómmal mennénk. Még nincs jelölt, csak elméleti kérdés! :D
Nekem nagyon tetszene, ha a randipartnerem elvinne oda randizni. De inkább a harmadik-negyedik randin. Nem ülnék be egy teljesen idegen mellé rögtön :)
24/N
Első randin nem mennék el egy idegennel kocsikázni. Aztán ha nem jól sikerül a randi, akkor otthagy? Vagy majd kínos csendben utazunk visszafelé?
Inkább később, ha előre meg van beszélve.
Ezért is gondoltam, hogy elvetemültség az elején ilyesmit, de akkor ezek szerint a 3-4-5. randin egy ilyet simán bedobhatok:)
Nem akarok annyira snassz randikat hogy sétálunk a megszokott helyeken orrvérzésig, persze ez is jó, de miért ne lehetne kicsit változatosabb “kalandosabb” a szokott tevékenység:)
Első randin ne. Olyat válasszál, amit könnyű félbeszakítani. Gondolj bele, tó körül kiderül, hogy nagyon nem bírjátok egymást, még legalább egy órát el kell együtt öltenetek, mire vissza viszed a városba.
Másodikon már jó.
De nyilván megkérdezed előtte a lányt, nem csak viszed, mint egy tárgyat.
Szerintem tök felesleges elmenni a Velencei tóra fagyizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!