Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy valakinek szájpad-hasadéka van, nő létére, annak miért kell elvetemült pszichopatának lennie egy férfi exével?
Ráadásul nem csak az exével, hanem annak gyermekeivel is?
Hiszen annak idején a férfi kidobta, és nem is volt sosem szerelmes belé, csak szeretőnek kellett. A másik nőt meg igaz szerelemmel szerette. Állandóan próbál az exel rivalizálni, és próbálja annak gyermekét is lenyomni.
Van valakinek valami ötlete mit lehetne kezdeni ebben a helyzetben? Egy tényleg végtelenül, alávalóan pszichopata nőről beszélek.
Valami ötlet?
Attól mert valaki szájpad hasadékkal született, még lehetne normális. Szóval nem lehet mindent a betegségére tolni. Szerintem.
De minden ötletet szívesen fogadok, hogy mit lehetne tenni egy ilyen némberrel?
Itt a Gyakorin is állandóan cseszteti a másik nőt ez az illető, amióta ráakadt. De folyamatosan.
Szóval tényleg egy velejéig romlott és gonosz nő.
Őszintén nem értem a farkastorok és a pszicho viselkedés közti összefüggést.
Szakítsatok meg a nővel minden kapcsolatot. Tiltsd le,ne írj vissza, ne nyiss ajtót. Ne válaszolj, ne provokáld.
Nem hiszem, hogy a szájpad állapota kihat a személyiségre.
32/f
kérdező nálad tort ül a proliság...
mi az, hogy egyik százszor különb mint a másik?
mi az, hogy egy betegség miatt pszichopata?
Amilyen értelmesen, és összefüggően gondolkozol, nálad sem minden százas
Az biztos, hogy ha nem fejezi be a műsorát, még több viselt dolga lesz nyilvános, és nem csak itt, hanem a saját közegében, ahol játssza a jótét lelket kifelé. De úgy hogy lapos kúszásba fog elmenekülni. Mert meguntam az előadását.
Az számára nyilvánvaló, hogy abban a pillanatban ahogy a másik férfinak tudomására jut ez a gyerek, ő mehet Isten hírével. Oda a hová való, és ahonnan jött.
4 Már itt is van az illető. Egy hozzászólással alattad.
Próbál proliztatni engem, miközben ő származik abból, annak is az aljából.
8 Egy valamiről viszont nagyon nagyon elfeledkezik az illető, hogy míg az ő gyereke semmiben nem hasonlít az adott férfire. Az én gyerekem viszont kiköpött mása a férfi első lányának, lelkileg is, és még külsőleg is némely vonásban.
Az meg sosem érdekelt, hogy az adott regjeinek sokaságával pontoztatja del saját válaszait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!