Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Számotokra mi a legfontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mi a legfontosabb egy nőben? Fenék, láb, vagy mellek?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

elsősorban középkorú férfiak válaszát várom, 30-50 év közötti koroszályból.

Melyik fontosabb számotokra, mi indít be jobban benneteket egy nőn az összkép mellett, ha választani kellene: popsi-láb, vagy mellek?

Köszi!

43/N

2021. jún. 28. 12:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
96%

Mivel a kerdes kimondottam ezekre a részleges goldokra vonatkozik, azért válaszolok rá: én popsi párti vagyok. Esetleg a popsi-comb páros. A mellerol nem tehet a no, az olyan amilyennek kapta, de a popsin lehet kicsit alakítani és mutatja is, hogy milyen életstilusa van a holgynek.

UI de én is megjegyezném, hogy tényleg egyben nézzuk a nok. Lehet lapos segge, lapos melle, ha az alakja meg totál sexy és szép mosolygos az arca. De lehet neki jo nagy D melle, nagyobb seggel, ha az alakja is szép idomos hozzá. Tényleg egyben fugg.

30F

2021. jún. 28. 14:58
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
1.arc,2. Intelligencia, 3. Normális viselkedés, 4.mell 5. Fenék. Kb. Ebben a sorrendben. 35/F
2021. jún. 28. 15:09
 13/20 anonim ***** válasza:
93%
Arc. F50.
2021. jún. 28. 16:11
 14/20 anonim ***** válasza:
94%

1-es vagyok: lepontoztatok ugyan, de az ilyen korú férfiak rettegnek más gyerekétől, hogy egy fillért is kell rá költeni. A gyerekkel járó exet nem is említem, mintha minden elvált apuka a volt feleséget krogatná.

Ebben a korban a legnagyobb érték a gyermektelenség, minden más ezután jön.

2021. jún. 28. 17:56
 15/20 anonim ***** válasza:
45%
#14 melyik korban? Pont ezért válaszoltam én pl azt amit az első oldalon. Nagyon nem lehet összemosni a 30 és az 50 éves férfiakat. A 30 évesnél természetes hogy még gyerektelent szeretne. Az 50 évesnél meg egyrészt hiú ábránd, másrészt hülyeség. Nem olyan sok a gyermektelen 45-50 éves nő. És mindkét nemre vonatkozik hogy akinek 50 évesen még se hosszabb kapcsolata se családja nem volt, ott valami hibádzik. Én 41 vagyok és van egy gyerekem, fiatalabb a barátom, de nagyon szerencsésnek tartom magam vele. Ha úgy néznék ki hogy csak idősebb férfiak közül válogathatnék akkor elvát vagy özvegy 50 éves apukát választanék, nem agglegényt.
2021. jún. 28. 18:07
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem 30-tól 50-ig.

Sok huszonéves nőnek van már gyereke.

2021. jún. 28. 18:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Arc, popsi és láb 😇
2021. jún. 28. 18:16
 18/20 anonim ***** válasza:
93%

A kérdésben felsorolt opciókra hagyatkozva nálam a következőképp alakul a sorrend:

1. Popsi/csípő

2. Combok

3. Mellek

Ezek a külsőségek. De a legfontosabb az intellektus.

47 éves férfi vagyok.

2021. jún. 28. 19:59
 19/20 anonim ***** válasza:
Engem a lábfej, a talp indít be: a legjobb a széles talp. (F39)
2021. jún. 28. 20:55
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát külsőre úgy az összkép számít, de ami a legfontosabb, az a vékony,egészséges testalkat.
2021. jún. 29. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!