Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mi a legfontosabb egy nőben? Fenék, láb, vagy mellek?
Sziasztok,
elsősorban középkorú férfiak válaszát várom, 30-50 év közötti koroszályból.
Melyik fontosabb számotokra, mi indít be jobban benneteket egy nőn az összkép mellett, ha választani kellene: popsi-láb, vagy mellek?
Köszi!
43/N

Mivel a kerdes kimondottam ezekre a részleges goldokra vonatkozik, azért válaszolok rá: én popsi párti vagyok. Esetleg a popsi-comb páros. A mellerol nem tehet a no, az olyan amilyennek kapta, de a popsin lehet kicsit alakítani és mutatja is, hogy milyen életstilusa van a holgynek.
UI de én is megjegyezném, hogy tényleg egyben nézzuk a nok. Lehet lapos segge, lapos melle, ha az alakja meg totál sexy és szép mosolygos az arca. De lehet neki jo nagy D melle, nagyobb seggel, ha az alakja is szép idomos hozzá. Tényleg egyben fugg.
30F

1-es vagyok: lepontoztatok ugyan, de az ilyen korú férfiak rettegnek más gyerekétől, hogy egy fillért is kell rá költeni. A gyerekkel járó exet nem is említem, mintha minden elvált apuka a volt feleséget krogatná.
Ebben a korban a legnagyobb érték a gyermektelenség, minden más ezután jön.

Szerintem 30-tól 50-ig.
Sok huszonéves nőnek van már gyereke.

A kérdésben felsorolt opciókra hagyatkozva nálam a következőképp alakul a sorrend:
1. Popsi/csípő
2. Combok
3. Mellek
Ezek a külsőségek. De a legfontosabb az intellektus.
47 éves férfi vagyok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!