Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mi a legfontosabb egy nőben? Fenék, láb, vagy mellek?
Sziasztok,
elsősorban középkorú férfiak válaszát várom, 30-50 év közötti koroszályból.
Melyik fontosabb számotokra, mi indít be jobban benneteket egy nőn az összkép mellett, ha választani kellene: popsi-láb, vagy mellek?
Köszi!
43/N

Ebben a korosztályban a normálisabbak messzebb látnak a lábnál, fenéknél és a mellnél.
Itt már villantani kell: intellektus, humor.

2-es jól mondja, a személyiség, a kisugárzás, stb sokat számít...
De hogy maradjunk a kérdésnél, és ha ezek közül kell választani, akkor fenék :D

Egyet értek azzal,hogy sok más belső tulajdonság fontosabb,de kérdeztél válaszolok.
Fenék láb edzéssel korrigálható de egy lógó mellhez sebész kell. Amúgy közepes mellek híve vagyok.

Középkorú 30 éves férfi 😒
Egyébként is túl tág intervallumot adtál meg, egy generációnyi különbséget, a 30 éves rohadtul nem ott tart mint egy 45-50 éves, és az igényei sem azok. A kérdés ebben a formában nem megválaszolható.
Amúgy ez az életuntság, életközepi válság fiatal korban, 25-től öregszel, 30-tól lehúzhatod magad a vécén valami gyks betegség? Az életben nem találkoztam soha ilyen felfogású emberekkel. Itt meg napi szinten lehet olvasni hogy "27 éves vagyok, mire számíthatok még az életben", de konkrétan olyat is olvastam már hogy 30 éves az élete alkonyán lévőnek vallotta magát.
41N, anyóka (nyanya, néni, ahogy tetszik) 😀

Ha ebből a háromból kell választani, akkor nálam első helyen a láb van. Aztán a mell, fenék nagyjából egy szinten.
De nálam a nagy kedvenc egy nőn, a has!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!