Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Nektek bejön az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek bejön az a lámy aki "nehezen kapható"?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy játsza magát és csak a srác idejét tartja fel.
2021. jún. 25. 19:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mert vannak olyanok akik kijelentik, hogy alkalmit keresnek, vagy azt suggalják, hogy komolyat nem akarnak. De hallottam olyat akinek ez tetszik, ha a lányt nehezen tudja megkapni, mivel a személyisége nagyon megfogta és inkább harcol érte
2021. jún. 25. 20:12
 12/22 anonim ***** válasza:
27%

Nem, azt hiszitek a férfiaknak kell a vadászat de amúgy marhára undorító hogy állatnak néztek minket.

Ennyi erővel neked meg két nagy pofon járna az első randin mert ehhez szoktatok az évszázadok alatt.

2021. jún. 25. 20:14
 13/22 anonim ***** válasza:
55%

12-es! :D Ez jó :D

A kölcsönös szimpátia, egyenrangúság az, ami szerintem egy normális kapcsolathoz kell. Ha egy nő nem bízik alapból a pasiban egy kicsit sem, akkor bizonygathat a pasi, amit csak akar... Ha meg van valami spontán bizalom, akkor okafogyottá vált a "küzdés".

2021. jún. 25. 20:22
 14/22 anonim ***** válasza:
30%

11, Ez a világ baromsága. Ha egy lány személyisége nagyon megfogott, akkor azzal csak elveszi a kedvem, ha játssza az elérhetetlent.

Volt olyan komoly 4 éves kapcsolatom, ahol az első randin kb 3 óra beszélgetés után lefeküdtünk. Semmiben sem befolyásolt ez. Sőt, utólag azt mondom, hogyha nem gabalyodunk így egymásba akkor lehet hogy el sem jutunk addig ameddig.

Ez a "harcoljon érte" mentalitás pedig kifejezetten felháborító. :D Harcoljon a hóhér a rémálmaival. Én egy nőért sem fogok "harcolni". Legyen ez egy közös döntés, egy közös szándék, vagy ne legyen semmi.

2021. jún. 25. 20:22
 15/22 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy a srác a randin a találkozón virág csokorral menjen meg ilyenek. Meg ez a küzdés talán pár napig tart, amíg észre veszi a lány, hogy az a srác nem alkalmit keres. És akkor a lány nem csinálja ezt... Ilyen is lehet akár
2021. jún. 25. 20:25
 16/22 anonim ***** válasza:
29%

Ha a lányt kedvelem, tetszik, mindegy, hogy nehezen kapható e vagy sem, őt akarom. Ha látom, hogy nem tudok hozzá közel kerülni, mert érzelmileg gátolt, akkor lemondok róla. Az, hogy most nehezen kapható e vagy sem nem növeli a vonzerejét, ez csak... ilyen nagyon amatőr, felszínes pasiknál jön be szerintem. Ők gondolkodnak olyan felszínesen, hogy "nehezen kapom meg = biztos értékes."

Ha tetszik a lány, minél előbb tapasztalhatom meg közelebbről, intim módon a személyiségét, annál jobb. Ha nehezebb őt megkapni, hát ez van, TALÁN, amikor végül megkapom, lesz egy kis dicsőség érzet, de ennyi. Attól, hogy hamarabb megkapom, lehet sokkal nagyobb örömérzetem lenne tőle.

Ez ilyen játszmának tűnik csak. Felszínesekkel ismerkedsz, azoknak bejöhet, vagy pont nem, mert lelépnek, mert csak dugást akarnak.

2021. jún. 25. 22:57
 17/22 anonim ***** válasza:

Én a 4-essel értek egyet.

Számomra mindennek kölcsönösnek kell lennie. Ha azt veszem észre, hogy csak én teszek mindent a kapcsolatért akkor hagyom a francba de nagyon gyorsan.

2021. jún. 26. 07:21
 18/22 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha nem mesterkélt a megjátszás. Nos itt ki is esett az elérhetetlen nők 99,9999999999999%-a.
2021. jún. 26. 16:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Én meg úgy vagyok ezzel, hogy ha 2 ember az elso alkalommal is szimpatikus egymasnak s megtalaljak a kozos hangot,akkor ott nincs szukseg ilyen kicsinyes gyerekes játszmákra hanem adja magát a többi. Nehezen kaphato? Az kinek jó meg milyen szempontbol? Normális férfi nem fogja a második alkalom után rá vetni magát a másikra nem is lesz igénye erre, foleg ha a nő is értelmes, normális s tud viselkedni természetes módon. Nem kellegeti magát hanem a maga módján szerény s van egy kellemes kisugárzása. Ez sajnos sok mai lánynak nem jon ossze pedig a ferfiak tobbsege ertelmes, intelligens nőt keres. Az ilyen gyerekes játszmákra se idő, se energia. S igaza is van annak a ferfinek aki egy ilyennel kerul szembe foleg ha a nő semmi érdemlegeset nem adott hozzá a randi alatt külsőtől függetlenül. Az ismerkedés nem erről szól, 2 ember vagy szimpatizál egymással vagy nem. Vagy akar tőle vmit vagy nem. Csak ehhez el kell érni egy lelki érettséget is. A kérdésre a válasz nem nem jon be.
2021. jún. 27. 10:28
 20/22 anonim ***** válasza:
A masik legyen egy nőnek annyi esze foleg 25-30 után hogy felmérje a terepet h ki az aki szexuális kalandot keres, s ki az aki ha úgy alakul komolyan is gondolja. Az elso alkalom utan ez siman ki tud derulni.
2021. jún. 27. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!