Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek bejön az a lámy aki "nehezen kapható"?

Nem, azt hiszitek a férfiaknak kell a vadászat de amúgy marhára undorító hogy állatnak néztek minket.
Ennyi erővel neked meg két nagy pofon járna az első randin mert ehhez szoktatok az évszázadok alatt.

12-es! :D Ez jó :D
A kölcsönös szimpátia, egyenrangúság az, ami szerintem egy normális kapcsolathoz kell. Ha egy nő nem bízik alapból a pasiban egy kicsit sem, akkor bizonygathat a pasi, amit csak akar... Ha meg van valami spontán bizalom, akkor okafogyottá vált a "küzdés".

11, Ez a világ baromsága. Ha egy lány személyisége nagyon megfogott, akkor azzal csak elveszi a kedvem, ha játssza az elérhetetlent.
Volt olyan komoly 4 éves kapcsolatom, ahol az első randin kb 3 óra beszélgetés után lefeküdtünk. Semmiben sem befolyásolt ez. Sőt, utólag azt mondom, hogyha nem gabalyodunk így egymásba akkor lehet hogy el sem jutunk addig ameddig.
Ez a "harcoljon érte" mentalitás pedig kifejezetten felháborító. :D Harcoljon a hóhér a rémálmaival. Én egy nőért sem fogok "harcolni". Legyen ez egy közös döntés, egy közös szándék, vagy ne legyen semmi.

Ha a lányt kedvelem, tetszik, mindegy, hogy nehezen kapható e vagy sem, őt akarom. Ha látom, hogy nem tudok hozzá közel kerülni, mert érzelmileg gátolt, akkor lemondok róla. Az, hogy most nehezen kapható e vagy sem nem növeli a vonzerejét, ez csak... ilyen nagyon amatőr, felszínes pasiknál jön be szerintem. Ők gondolkodnak olyan felszínesen, hogy "nehezen kapom meg = biztos értékes."
Ha tetszik a lány, minél előbb tapasztalhatom meg közelebbről, intim módon a személyiségét, annál jobb. Ha nehezebb őt megkapni, hát ez van, TALÁN, amikor végül megkapom, lesz egy kis dicsőség érzet, de ennyi. Attól, hogy hamarabb megkapom, lehet sokkal nagyobb örömérzetem lenne tőle.
Ez ilyen játszmának tűnik csak. Felszínesekkel ismerkedsz, azoknak bejöhet, vagy pont nem, mert lelépnek, mert csak dugást akarnak.

Én a 4-essel értek egyet.
Számomra mindennek kölcsönösnek kell lennie. Ha azt veszem észre, hogy csak én teszek mindent a kapcsolatért akkor hagyom a francba de nagyon gyorsan.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!