Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok! Nektek bejön az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek bejön az a lámy aki "nehezen kapható"?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy játsza magát és csak a srác idejét tartja fel.
2021. jún. 25. 19:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
14%
Nem. Kifejezetten kerülöm az erkölcscsőszöket. Uncsik.
2021. jún. 25. 19:25
 2/22 anonim ***** válasza:
82%

Általában azoknak a sracoknak jon be akik ugy alapbol barkit megkapnának. Rájuk szállnak a csajok meg stb.

Ezek a típusok azok akik inkább arra mennek akiknek tartása is van és nem egyszeru megkapni.

2021. jún. 25. 19:31
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Bejön, ha a lány tényleg különleges és van értelme küzdeni érte. Ha nem, akkor nem pazarlom rá az energiámat.
2021. jún. 25. 19:33
 4/22 anonim ***** válasza:
88%

Ez a küzdelem dolog szerintem úgy baromság, ahogy van.

Az,ha lassabban zajlik az ismerkedés, nem egyből minden is történik ,azzal nincs bajom. Szeretem a randizós, ismerkedős időszakot. De miért is kéne küzdeni? Miért is ekkora "kegy" az,hogy valaki eljön velem billiárdozni, vagy meginni valamit, akinek elvileg én is szimpatikus vagyok? :D

ez a küzdés olyan, mintha "rá kéne vennem", hogy belémszeressen :D Nagyon őszintén hangzik :D

2021. jún. 25. 19:41
 5/22 anonim ***** válasza:
72%

4 kuzdeni azert kell ha a csaj mondjuk élbol elutasit mert mondjuk egy nocsabasznak néz aki megbizhatatlan.

Ilyenkor a srac bizonyitja (ha nagyon akarja a csajt),hogy megbízhato lehet ra szamitani etc.

Nagyon sok srác rengeteget képes magábol kihozna A nőért. Aki neki A nő. És nem egy a sokbol.

Ez egyetlen pelda volt van még ezer masik mikor miert kuzdhet egy srac.

Nem az a normalis hogy ah annak nem tetszem akkor jó'lesz emez is. Ez a mentalitas nem Ferfi mentalitás.

2021. jún. 25. 19:45
 6/22 anonim ***** válasza:
27%
4: Valamilyen szinten pedig el kell adnod magad és "rá kell venned", hogy a másik 6 "kérő" mellett téged válasszon, mert téged érdemes.
2021. jún. 25. 19:45
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha van egy kimondott nő aki kell azt egy valoďi ffi meg tusja kapni.

De sokan feladják az elso akdálynal. Az ilyenektol kapcsolatban sem varhato el kitartás vagy bármi.

2021. jún. 25. 19:47
 8/22 anonim ***** válasza:
23%
Egy darabig igen kifejezetten jó ha nem adja magát az elején olyan könnyen,de van egy határ ami után már inkább fárasztó, olyan ez mint az alkohol vagy az édesség, egy darabig nagyon jólesik, aztán ha túl van tolva, akkor az embernek elege lesz belőle.
2021. jún. 25. 20:02
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
De ma már inkább vagy talonban tartanak, vagy csak egyszerűen jól esik a csajoknak, hogy teper utánuk a mamlasz, papucs pasi. Ezért nem éri meg küzdeni (=hülyét csinálni magamból, megalázni magam).
2021. jún. 25. 20:06
 10/22 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem a nehezen kapható lányt, hogy játsza magát, meg szereti ha papucs módba kerül a srác. Hanem az, hogy mintha meglátszodna vagy a srácnál vagy a lánynál, hogy nem kalandot keres a másikba, hanem komoly kapcsolatot
2021. jún. 25. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!