Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok egy része miért van abban a tévhitben, hogy csak azért, mert külsőleg vonzó, azzal automatikusan be tud vágódni minden srácnál?
Átlagnál picit gyengébb srác vagyok, (vékony testalkat, nem igazán vonzó arc) amit kompenzálok az intellektusommal, aztán a minap elkezdtem beszélgetni egy külsőleg vonzó lánnyal, viszont kb. 2-3 nap beszélgetés során rájöttem, hogy szellemileg nem vagyunk egy hullámhosszon, aztán amikor ezt burkoltan kifejtettem neki, felháborodott, hogy ilyen külsővel, mint ami nekem van, örülnöm kéne, hogy egyáltalán szóba áll velem valaki.
Miért hiszik azt egyes lányok, hogy a szépségükkel automatikusan meg tudnak hódítani egy férfit, ha közben totál közömbös, jellemtelen és butácska személyiséggel rendelkeznek?
Intellektusa van...és legalább diploma formájában, amivel jól keresel?
Intellektus...bexarok.
Én pl nem hiszem. Átlagos-szép lanynak mondanak, adok magamra, nem vagyok topmoddel, meg nem instap@csa.
De a személyiségemet, a humoromat tartom inkább jolly jokernek. Sok mindenről lehet velem beszélgetni, a hülyüléstől a komoly témákig.
A lényeg: ha találsz egy normalis csajt, akkor az nem fog ilyet mondani. Amúgy meg ilyen a világ. Ha egy állásra pályazik 2 ugyanolyan kvalitasokkal, tapasztalattal rendelkező egyén (akár ffi, akár nő), mindig a szebbet, szimpatikusabbat fogják választani.
Ezert is van hogy egyes nők, csak azzal hogy baromi jól néznek ki, alapozzák meg az életük, mert találnak egy gazdag pasast, akinek egy bomba maca kell és ennyi. Sok ilyen van.
"alapozzák meg az életük"
Inkább csak pár évet, amíg ki nem dobja a pasi egy mégszebbért és fiatalabbért. Aztán akkor kereshet magának munkát 0 tapasztalattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!