Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb, ha aggódom, hogy tetszem e neki vagy ha nem?
3 héten belül volt 2 randim. Az egyiknél egyáltalán nem érdekelt, hogy mit gondol a másik, úgy öltöztem fel, ahogy egy baráti találkozóhoz mentem volna, nagyon természetesen volt az egész, picit túlságosan is. a másiknál izgultam és vagy négyféle szettet felpróbáltam, hogy úgy érezzem, jól nézek ki, így megvolt az a “randi feeling”, ahol azért az ember aggódik, hogy milyen lesz, tetszeni fog-e, ilyesmi.
Melyik a jobb szerintetek? Az első opció, amikor “önmagamat adom”, de annyira ezek szerint nem fog meg a másik, hogy különösebben készülődjek, vagy a másik, ahol túlizgulom és megfelelési kényszeres reakciót vált belőlem ki (nem a férfi hibája, udvarias, kedves, vicces, soha nem volt egy rossz megjegyzése sem), de legalább egyértelműen érdekel?
Nem a férfiak, a két helyzet összehasonlítására vagyok kíváncsi.

Sajat szempontodbol az elso a jobb, mert fesztelenul tudja a legjobb formajat hozni a legtobb ember. Ilyenkor vagyunk a legviccesebbek, mehetnek a flortolesek mert nincs nyomas, vag az agyad.
Masodik esetben kb balf*sznak tunik mindenki, vagy neman bargyun uldogel, vagy hulyesegeket beszel, eroltetettek a poenok es olyan "fura" az egesz.
Akar egy allasinterjun. Otthon, vagy ha leszarod, megkapod-e az allast, a kapott feladatot 3 perc alatt pengen megoldod, interjun meg a neved sem jut eszedbe.

Szerintem valahol a 2 közötti az ideális.
Én azt tapasztaltam magamon hogy nem jó, ha ennyire feszengek az adott férfi közelében/mellett, mert nem tudom önmagamat adni, nem tudok elég laza lenni és ez nem végződik jól.
De az sem jó ha nem érdekel a másik.
Tehát az ideális szerintem amikor érdekel a férfi, de nincs megfelelési kényszered és vagytok olyan viszonyban hogy azért el tudd engedni magad mellette. Hogy azért meglegyen a lazaság de közben az izgalom, a pillangok is.
De az ideális az ritka.
N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!