Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi emberek miért tartjuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi emberek miért tartjuk szexinek a jó humorérzéket?

Figyelt kérdés

Ez nem szempont fajfenntartás szempontjából. Vagy mégis?

Szóval sokan be vannak indulva egy jó popsi látványától vagy mondjuk egy izmos mellkastól vagy a szőke hajtól.

Miért ilyen szexi tulajdonság ez? A humor az az egészséges agy ismertető jele?

2021. jún. 23. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Hasonló jó érzéseket generál az agyban, kipirulsz, kapkodod a levegőt neetés közben, tisztára mintha orgazmusod lenne. Néha be is pisilsz:)
2021. jún. 23. 16:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A nevetés oldja a feszültséget, megjön a kedv a szaporodáshoz.

Míg ha odaálssz fapofával, hogy "van kedved szaporodni velem?", azt a természet nem szokta díjazni

2021. jún. 23. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akinek jó humora van, annak vág az esze, sokszor a feszült helyzeteket is jól oldja, biztosít egy általános jó hangulatot.
2021. jún. 23. 16:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nevetni szeretünk, jó érzés, feldob.
2021. jún. 23. 16:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az embernek nem a fajfenntartás az egyetlen célja.
2021. jún. 23. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A jó segg, izmos kar, stb sem kéne a fajfenntartáshoz. Csúnya, löttyedt emberekkel is lehetne fajt fenntartani.

Az okát nem tudom, de a legtöbb ember szeret nevetni, szeret vidám lenni, amit egy jó humorérzékűvel könnyebb megoldani.

Plusz azért a jó, kifinomult humorérzékhez intelligencia is kell. A kettő valahol kéz a kézben jár, persze ez ízlés kérdése is azért. De szerintem van kapcsolat a kettő között.

2021. jún. 23. 17:03
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A ferjem erősen túlsúlyos, tipikus maci, a bőre is tiszta oattanas szegénynek, ezzel ellentetben, én sportos, vékony Nő vagyok! A humora volt az, amibe beleszerettem egy eletre....akármilyen szar naoom volt, akármennyire fos a kedvem, ő mindig megnevettet, gondoskodik rólam es a gyerekekről....ezek után szerinted számit nekem barmit az "izmos mellkas"?
2021. jún. 23. 18:42
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor lehet hogy egy kicsit félreismertem másokat.
2021. jún. 23. 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Hülyeség. A külső a lényeg meg a pénz. Minden más utána jön.
2021. jún. 24. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!