Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hátrány, ha egy férfinak "lányos" keze van?
Ült mellettem két csaj akik halkan beszéltek egymással, és véletlenül meghallottam, ahogy az egyik ezt mondja a másiknak:
"Milyen lányos keze van!"
Azt én nem tudom, hogy ez számukra ez rosszat jelent-e vagy sem, de azt alátámasztom, hogy igazuk lehet, mert valóban nem egy nagy, erektől duzzadó, durva kézzel rendelkezem, hanem ennek az ellentéte van. Bizonyára nem ez a világ legfontosabb tényezője, de érdekel, ha már szóvá tették.
Erre nincs általános szabály, van akinek fontos, van akinek nem.
Számomra mindig fontos volt a férfias kéz, egészen addig, amíg meg nem tetszett egy pasi, akinek "kisgyerek" keze van. Én oda meg vissza vagyok a pasiért, de a keze szerintem akkora, mint egy gyereké, és egyáltalán nem zavar.
Szóval nem ezen fog múlni.
Inkább ami fontos az az ápoltság. Ne legyenek retkes körmök, hosszúra megnőtt körmök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!