Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az hátrány, ha egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hátrány, ha egy férfinak "lányos" keze van?

Figyelt kérdés

Ült mellettem két csaj akik halkan beszéltek egymással, és véletlenül meghallottam, ahogy az egyik ezt mondja a másiknak:

"Milyen lányos keze van!"

Azt én nem tudom, hogy ez számukra ez rosszat jelent-e vagy sem, de azt alátámasztom, hogy igazuk lehet, mert valóban nem egy nagy, erektől duzzadó, durva kézzel rendelkezem, hanem ennek az ellentéte van. Bizonyára nem ez a világ legfontosabb tényezője, de érdekel, ha már szóvá tették.

2021. jún. 22. 20:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Nem valószínű hogy hátrány, kinek mi jön be.
2021. jún. 22. 20:14
 2/14 anonim válasza:
50%

Miért nem mondtad egy melletted ülőnek, nézdmá, ennek nincsen csecse.

Röhögni nem röhögtek rajtad? Azt is szokták olyan kis kedvesen ilyenkor.

2021. jún. 22. 20:16
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem előny és jobban tetszik, ha valakinek férfias keze van, de nem is lenne kizáró ok. Elég alacsonyan van a fontossági listán, ezen semmi nem múlna nálam.
2021. jún. 22. 20:18
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Nekem fontos az erős, férfias kéz, konkrétan fel tud izgatni a látványa. De kinek mi.
2021. jún. 22. 20:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Nekem ha valami egyszerűen nem tetszik, akkor nem foglalkozom vele. Ahhoz, hogy szóvá tegyem, valamiért érdekesnek kell lenni: vagy nagyon fura, egyedi, vagy bejön, vagy annyira rossz.
2021. jún. 22. 20:25
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Nálam igen. A nagyobb kezű , hosszú ujjú, erős, "dilgos" kéztől indul be a fantáziám és imádom nézni magamon a párom kezét. Ha lányos keze lenne, ott elakadt volna a dolog.
2021. jún. 22. 20:30
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Attól függ, hogy milyen vagy alkatra. Ha ettől még magas, erős vagy, akkor nem gond. A kicsi férfikéz nem tetszik. Egyszer valaki azt írta ismerkedős leírásban, hogy hosszú zongorista ujjai vannak és a hideg is kirázott az undortól.

Aztán megismertem egy zongoristát hihetetlenül hosszú ujjakkal és nem tudtam betelni a kezével. Nem is értettem, hogy lehet egy férfinek ennyire szép, finom keze. Ő emellé magas volt és erős, sikerült egy kicsit belezúgnom.:(

2021. jún. 22. 20:32
 8/14 anonim ***** válasza:
80%

7.

Naaa, többek közt ezért sem szabad semmit sem leírni egy ismerkedős leírásban, mert rosszul alakulhat az ami amúgy lehet, hogy működne.

2021. jún. 22. 20:43
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem pont, hogy a nőiesebb kezek tetszenek. Kinek mi.
2021. jún. 22. 20:49
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Menj el kapálni 3 hétre Borsodba.
2021. jún. 22. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!