Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ezt ti ilyenkor miért csináljátok? 22l
Randiztam egy sráccal azóta is tartjuk a kapcsolatot és mondogatja h akar velem még találkozni. Azt mondta h kövi héten végig ráér tegnap rám is írt kora reggel, írtam neki, délután még írt és azóta nem reagált.
Volt már egyszer ilyen mikor közeledtünk a talihoz h így viselkedett.
Talán nem is akarja? :(
Vagy csak azt csinálja most amit én mert 7végén végig nem írtam neki csak megnéztem az üzijet?
A pasi 31 én 22 vagyok

Ha nekem valaki 1-2 tali után olyat írna, hogy mással nem randizhatok, mert már az övé vagyok, akkor egy tiltáshoz lenne közelebb és nem a következő randihoz!
Ha meg tudod, hogy nőzik vagy játszmázik, akkor miért foglalkozol vele?!
Még egyelőre semmi mert megbeszéltük h szeretnénk egymás szeretői lenni, de nem történt még semmi!!
Szval mind a 2 kategóriába besorolható.
Konkrétan nem tudom mert soha nem mondja el, de ismerve őt biztos azt csinálja, és mert vonzódom hozzá nagyon.. Azért nem tudom ignorálni sokáig.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!