Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ezt ti ilyenkor miért csináljátok? 22l
Randiztam egy sráccal azóta is tartjuk a kapcsolatot és mondogatja h akar velem még találkozni. Azt mondta h kövi héten végig ráér tegnap rám is írt kora reggel, írtam neki, délután még írt és azóta nem reagált.
Volt már egyszer ilyen mikor közeledtünk a talihoz h így viselkedett.
Talán nem is akarja? :(
Vagy csak azt csinálja most amit én mert 7végén végig nem írtam neki csak megnéztem az üzijet?
A pasi 31 én 22 vagyok

1) Sok a munkája/nem ér rá.
2) Én olyankor szoktam így viselkedni, mikor annyira már nem érdekel a lány. :( Csak nincs bátorságom elmondani.
De én már többször mondtam neki h hagyjuk az egészet, de ő mondta h nem szeretné hagyni.
Meg akkor miért keres? Zavarja talán h nem írtam vissza és most így akar megleckéztetni?

1. annyira azért nem érdekled
2. extra félős
Bár már találkoztatok, tehát annyira talán nem az izgulással van a baj.
Szerintem nem igazán érdekled. Ha szeretne újra látni, találna rá módot. Az, hogy az üzenetedre se nagyon reagál, szerintem így felejtős.

Utsó hozzászólásodat most olvastam.
Ő valószínű másokkal is randizgat, azért nem ér rá. Te meg szépen talonban és várj rá.
Ahha.
Azt mondta h kövi héten 1000%h tudnánk találkozni, és eljönne hozzám.
Eddig mindig reagált az üzijeimre, de mikor 7végén nem írtam neki és ő írt rám tegnap azóta nem reagált...

5
Megírtam neki h hagyjuk az egészet mert randiztam már..
Nem hinném. Ismerem már annyira h vagy nőzik, vagy próbál hanyagolni mert én sem kerestem.
De ebból a gyerekes viselkedésből elég. Eleget éreztem rosszul magam emiatt 😢

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Volt már. Találd már ki, hogy ez végülis csak a szexpartnered vagy komolyabb. Éretlen kiscsaj vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!