Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Ezt ti ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ezt ti ilyenkor miért csináljátok? 22l

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal azóta is tartjuk a kapcsolatot és mondogatja h akar velem még találkozni. Azt mondta h kövi héten végig ráér tegnap rám is írt kora reggel, írtam neki, délután még írt és azóta nem reagált.

Volt már egyszer ilyen mikor közeledtünk a talihoz h így viselkedett.

Talán nem is akarja? :(

Vagy csak azt csinálja most amit én mert 7végén végig nem írtam neki csak megnéztem az üzijet?

A pasi 31 én 22 vagyok

2021. jún. 22. 11:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
51%

1) Sok a munkája/nem ér rá.

2) Én olyankor szoktam így viselkedni, mikor annyira már nem érdekel a lány. :( Csak nincs bátorságom elmondani.

2021. jún. 22. 11:59
 2/18 A kérdező kommentje:

De én már többször mondtam neki h hagyjuk az egészet, de ő mondta h nem szeretné hagyni.

Meg akkor miért keres? Zavarja talán h nem írtam vissza és most így akar megleckéztetni?

2021. jún. 22. 12:08
 3/18 A kérdező kommentje:
Ja és elég féltékeny típus. Olyanokat ír h "nem randizhatok mással mert én már az övé vagyok" stb
2021. jún. 22. 12:09
 4/18 anonim ***** válasza:

1. annyira azért nem érdekled

2. extra félős

Bár már találkoztatok, tehát annyira talán nem az izgulással van a baj.

Szerintem nem igazán érdekled. Ha szeretne újra látni, találna rá módot. Az, hogy az üzenetedre se nagyon reagál, szerintem így felejtős.

2021. jún. 22. 12:09
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Utsó hozzászólásodat most olvastam.

Ő valószínű másokkal is randizgat, azért nem ér rá. Te meg szépen talonban és várj rá.

Ahha.

2021. jún. 22. 12:12
 6/18 A kérdező kommentje:

Azt mondta h kövi héten 1000%h tudnánk találkozni, és eljönne hozzám.

Eddig mindig reagált az üzijeimre, de mikor 7végén nem írtam neki és ő írt rám tegnap azóta nem reagált...

2021. jún. 22. 12:20
 7/18 anonim ***** válasza:
Lehet az van a háttérben, hogy te többször is mondtad, hogy hagyjátok és egész hétvégén nem válaszoltál neki, így úgy van vele, hogy biztos nem érdekel téged eléggé és így inkább nem fektet bele több energiát, keres mást.
2021. jún. 22. 12:23
 8/18 A kérdező kommentje:

5

Megírtam neki h hagyjuk az egészet mert randiztam már..

2021. jún. 22. 12:24
 9/18 A kérdező kommentje:

Nem hinném. Ismerem már annyira h vagy nőzik, vagy próbál hanyagolni mert én sem kerestem.

De ebból a gyerekes viselkedésből elég. Eleget éreztem rosszul magam emiatt 😢

2021. jún. 22. 12:26
 10/18 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Volt már. Találd már ki, hogy ez végülis csak a szexpartnered vagy komolyabb. Éretlen kiscsaj vagy.

2021. jún. 22. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!