Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Mondjam a szemébe?
Saját magadat égetted be ezzel, hogy udvaroltál neki gyakorlatilag. Ha egy férfi nem tesz lépéseket, akkor mi a szösznek kell neked erőltetni bármit is?! Nem kellesz neki és kész. Legközelebb próbálj meg nőként viselkedni, női jelzéseket tenni és megnézni erre hogy reagál. Ha sehogy, tehát aktívan nem kezdeményez, akkor kár a gőzért.
2021. jún. 21. 09:43
12/24 A kérdező kommentje:
Én nem fogdosok egy olyan embert aki nem érdekel, és nem hívom be magamhoz egy italra. Nálam már ez jelzés lenne hogy nem érdekel, ha nem hívom be magamhoz. Más is azt hitte volna, hogy szabad a pálya a helyemben... Főleg ha dicsér...
Én azt hittem volna hogy csak megakar dugni
És milyen igaz.... 🤷♀️
Ezt túl gondoltad
A pasim gyökerek tudnak lenni
De szerintem te élted bele magad feleslegesen
Naiv vagy
Tanultál belőle
Engedd el
Hidd el nem hatná meg az sem hogy ha beolvasnál neki hiszen nem érdekled őt
Így nyilván nem fogja falhoz vágni mert lesz egy kirohanásod
2021. jún. 21. 10:11
14/24 A kérdező kommentje:
Én sem a felesége vagy a nője akartam lenni, csak jól érezni magam. Nyugodtan megmondhatta volna akkor a szemembe, hogy figyelj fejezzük be, hagyjuk, semmi gond nem lett volna. De a hazudozást, hitegetést utálom. A jelzései pedig félreérthetőek voltak.
Ha nem akartál se felesége de még csak a nője sem lenni akkor mi a picsát érdekel hogy neki van e nője vagy sem?
Ha te úgy sem akartál tőle szintén semmi komolyat akkor neked nem mindegy?
Te foglalkozz magaddal inkább
2021. jún. 21. 10:26
16/24 A kérdező kommentje:
Attól még nem szeretem ha hülyének néznek.... én meg ha kapok valamit, meg szoktam köszönni, engem még neveltek a szüleim.
A női viselkedésre nem neveltek sajnos….:( most sem érted a problémát az baj. Igen lehetne persze őszinte, aki őszintén hajt el a fenébe, az bizonyára jobban esett volna.
2021. jún. 21. 11:53
18/24 A kérdező kommentje:
Lehet, sajnos 22 éve meghalt az anyám aki megnevelt volna a női viselkedésre. Ez van. Mást meg nem neveltek meg arra, hogy ne alázza meg a nőjét azzal hogy csalja párhuzamosan több nővel. Ez gázabb úgy érzem.
Gázabb
De ez nem a te dolgod
Nem te vagy a nője
Az ő életük
Megérdemlik egymást
Tovább kell lépni
Lehet te megkönnyebbülnél ha beolvasnál neki, csak az a baj őt ez nem hatná meg
Így semmi értelme
Menni kell előre és nem hátra nézni
És nem megbízni senkiben amíg nem ismered igazán
2021. jún. 21. 12:11
20/24 A kérdező kommentje:
Igen, csak megkönnyebbülni szerettem volna. Sajnos forrófejű vagyok, ha az illető szemébe mondom a dolgokat, megkönnyebbülök és utána leszarom. És abban is igazad van, hogy baromira leszarná ha beolvasnék neki, még én lennék a barom. Marad a hűvös távolságtartás, egy semleges "szia", és menjünk a dolgunkra.
Kapcsolódó kérdések: