Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek, csak álljak elé és mondjam a szemébe?
Van egy lány aki tetszik nekem, hogy én tetszem-e neki azt nem tudom...
Szóval szerintetek hogy adjam tudomására hogy bejön nekem illetve még annál is több...
Kerek perec álljak elé és mondjam meg neki, vagy.. ötletek
Ha megmondod neki, akkor nagyon bátor vagy:) és ha te is tetszel neki, akkor jól jöttök ki a dologból.
Viszont ne felejtsd el, hogy így, hogy nem tudod hogy bejössz-e neki, 50% a pofára esés..
Már régóta a fejembe van hogy elé kellene állnom és beszélni vele. de valahogy félek a visszautasítástól..
Szóval holnap álljak elé és mondjam meg neki, vagy ne mondjak semmit és próbáljam megcsókolni? :D
22:24
nem, nem mindenki előtt. én gondoltam elmenni sétálni vagy egy kávé közben elmondani neki..
pont ilyen helyzetben voltam mint te most. A lényeg hogy elmentem kettesben a lánnyal egy programra ahol rajtunk kívül nem volt senki. Ott tettem egy kijelentést, azonnal nem is reagált rá, csak másnaptól már nem kerete a társaságom, ha én kerestem akkor is elfoglalt volt. Ez kb tart már fél hónapja nálunk, és eléggé rosszul esik.
Valószínűleg számára én csak egy nagyon jó barát voltam de semmi több, és az hogy én többet éreztem megijesztette. legalább is én erre gondolok.
Nem akartalak elkedvetleníteni, mert tudom hogy ha nem tettem volna meg akkor még ma is azon rágódnék hogy mi lett volna ha...
21 F
ah... :/
mindegy én elmondom neki mit is érzek iránta..
olyan sok mindent nem veszítek vele.. de lehet hogy jól járok.. :D
de ha meg nem jön össze , akkor is nyugodtabb leszek nem lesz az a ha nem mondtam volna... blabla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!