Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác. Pár emailt már váltottunk. Különös vonzalmat érzek iránta, Hogy hogyan tudnám ezt a tudtára adni? Attól kicsit félek, hogy oda álljak elé és a szemébe mondjam meg nem is akarom letámadni.
Egy zenekarban játszik,általában ott vagyok a koncerteken. A múltkorin már szemeztünk kicsit, mosolyogtunk egymásra a terem másik végéből..Ilyesmi.
Az,hogy tanácstalan vagyok az nem kifejezés.. :S
A szemezés aranyos gesztus. Kétségtelenül, de semmit nem jelent. Naponta szemezek olyan lányokkal akik nem is érdekelnek vagy fordítva, illetve ha mindegyik komoly lenne napi fél/egy tucat kapcsolatba bonyolódnék.
Szóval szerintem ebből nem fog rájönni, hogy tetszik neked.
Persze, nem kell odamenni és a "jól bevált" 'szia, járunk?' menő mondatot benyomni ( amitől szerény személyem a falra mászik :) ), de ha ő nem kezdeményez nyugodtan hívd el valahova. Lehet az egy cukrászda, kocsma, étterem, valahova bulizni stb-stb...
Ismerkedjetek és ha úgy érzed ott tartatok elmondhatod, hogy tetszik neked. De mondjuk egy ölelés, egy kézmegfogás, egy csók magáért beszél. :)
Sok sikert!
Sárky
Írj neki egy dalt :)
Komolyan. Az szinte mindegy, hogy miről szól, tán nem is fontos az érzéseidet belefogalmazni. Sőt! Szóljon bármiről, valami idióta plüssállatról, vagy egy hegyvidékről, akármiről, akár olyan stílusban, amilyenben ők nyomják. És mellé írd ezt: "megihlettél. ezt a dalt neked írtam."
Azon kívül ha zenekarban játszik, akkor nyilván klubokban is föllép, nem? Egyik koncertjük előtt írhatsz neki egy levelet, hogy szívesen meginnál vele egy akármit a koncert után. Sok sikert! :)
Hűha köszi szépen mindkettőtöknek!!!
Nem semmiképp sem akartam elé állni, és mondani neki..,nem vagyok annyira bátor :D.
A dal írás ha hiszed ha nem meg volt :D:D Vagyis nem is dal csak egy kis vers..nem tudom mennyire vette a lapot, lehet hogy besokkoltam szegényt :D.
Legközelebb jövő szombaton megyek, akkor majd megpróbálok verbális és nonverbális jelekkel kommunikálni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!