Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még normális, boldog életem, ha lotyóként viselkedtem az utóbbi időben?
Bp-en ez az alap hozzaallas a noknel.
Szoval te normalis vagy. A lakhelyedrol koltozz el inkabb,mert ok idiotak.
En drukkolok neked. Szerintem teljesen atlagos fiatal lanyok eletet eled.
Semmi baj nincs ezzel❤️
Hány centi vagy a 63 kilódhoz? Azért mert kicsit húsos vagy max, nem leszel duci. Ne foglalkozz mások véleményével mert akkor sosem leszel boldog. Mindig lesz valami amiért megszólnak ha nem ezért, hát másért. Le leszek pontozva de 3X ennyi partnerem volt a 20as éveimben, de most hűséges kapcsolatban élek. Nincs azzal baj ha valaki élvezi az életet, csak okosan csináld es ennyi.
És ne gondolkozz így magadról, kezdj el önszeretetet gyakorolni. Sok sikert:)
nagyon szívesen megismernélek és nem csak szex miatt. tuti jól nézel ki amúgy másképp nem hiszem hogy össze jött volna....
csak sajna szeged tőlem kb 300 km.
27:amúgy 25 éves vagyok nem egy adonisz inkább átlagos azt hiszem.
ne szégyenkezz. a költözés nem egy rossz tanács amúgy.
Ezt a "lotyó" dolgot felejtsd el!
Neked tényleg az a legnagyobb bajod, hogy valahogy belédnevelték, hogy rossz vagy és értéktelen.
Egyelőre nem válaszoltál, hogy a 63 kilódhoz hány centi vagy, de én pl. 67 kilósan is tök csinosnak érzem magam, a visszajelzések is ezek, és a ducitól is nagyon messze vagyok átlagos testmagasság mellett.
Az pedig, hogy 23 évesen vágysz a szexre, és a magad módján tettél is érte, szerintem teljesen rendben van. Senkinek semmi köze hozzá, hogyan éled az életed, amíg azzal senkinek nem ártasz.
Mondjuk tényleg nem lenne baj, ha megpróbálnád kicsit jobban szeretni magad.
Engem a legjobb barátnőim konkrétan azért szóltak le, mert jól tanultam, okos voltam, mindig szerencsém volt, tetszettem vagy egyszerre 5 fiúnak,és jól is néztem ki, mert rajzi beállitottságom miatt kifinomultabb volt a stílusom, mint nekik. És ezért utáltak valamilyen szinten, de persze úgy állították be, mintha viccnek vennék. Azért szarul esett.
Ide figyelj, én sem éreztem jól magam, aztan elegem lett, és elkezdtem jobban megismerni az embereket, meg ilyesmi, hogy legyen aki közel áll hozzám. Most már sokkal jobban érzem magam. Láttad a Hogyan legyünk szinglik?-et? Abban is Rebell Wilson milyen egy nőt játszik már, még sincs magával semmi baja. Te pedig le merem fogadni, hogy nála jobb szinten vagy, de még őt is szeretjük, ő a főszereplő legjobb barátnője, basszus!
Kicsit pumpáld fel az egódat, kezdj el Saját Magaddal foglalkozni, tegyél nagy dolgokat Saját Magad érdekében, mások meg menjenek oda, ahova igazából kívánod őket. Remélem, használt a mondandóm, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!