Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még normális, boldog életem, ha lotyóként viselkedtem az utóbbi időben?
Azt írod duci vagy. Miért nem mozogsz , eszel egészséges dolgokat?
Ugye tudod, hogy lehetnél csinos is?
És akkor te is kellenél egy átlagos, rendes srácnak.
Annyi félretett pénzem nincs, hogy megvalósíthassam a városba költözést. És szerintem félnék egyedül élni. El tudnám azért látni magam, de mégse vagyok egy önálló típus, aki alkalmazkodni tud.
Amúgy fogytam, és fogyózok jelenleg is, ennél sokkal ducibb voltam, most már csak 63 kiló körül vagyok.
"Összesen 8 szexpartnerem volt."
Sz.rd le őket! Képzeld, milyen nyomorúságos életük lehet, ha a te szexpartnereiddel vannak elfoglalva, amelyek száma mellesleg egy jegyű.
Világ életemben duci voltam... Sőt. Erősen molett. Még most is. Bár nekem sosem volt önbizalomhiányom.
14 éves korom óta élek nemi életet. Több alkalmi partnerem volt mint komoly kapcsolatom amit én mondjuk nem is szégyellek. Nem vagyok prűd én nyíltan vállalom is hogy habzsoltam az életet.
Ráadásul faluban nőttem fel.. Rólam is tudott mindent mindenki de ez sosem érdekelt.
Idegeneknek meg ha nem akarod nem kell beszámolnod a múltadról
25 éves koromig otthon éltem, nem tanultam tovább. 18 éves koromtól pultos voltam egy kocsmában. Minden pénzem elbuliztam. Koncertek, fesztiválok stb
Badoon és bulikban szedtem össze a jobbnál jobb partnereket.
A jogsit 2xer kezdtem el letenni. Mind a 2xer a vége előtt úgy elhuztam az időt a bulik miatt hogy nem mentem el a vizsgákra.
Szóval hidd el nem vagy te vagy így.
Nincs ezzel semmi baj.
Le kell szarni ki mit mond vagy gondol.
25 felett nekem is megjött az eszem.
Külön élek a párommal, dolgozunk, kocsim van,... Igen jogsim is van már😅
Nem kell senki mással foglalkozni.
Nagyon sok okos és tanult ember van.
De ki nem szarja le
Nem vagyunk egyformák még az a szerencse
Azt csináld és úgy élj ami neked jó
30/N
63kg és duci, hogy mi a f@sz van ?!
Legyen több önbizalmad, csinos ruhák ápolt haj és körmök esetleg egy kis smink és kész is.
Ha adsz magadra de nem egy kiló sminket használsz,egyből másabb kisugárzásod lesz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!