Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet még normális, boldog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még normális, boldog életem, ha lotyóként viselkedtem az utóbbi időben?

Figyelt kérdés
Egy kis faluban élek, nagyon magányos lány vagyok (23 éves), és csúnyának, ducinak tartom magam. Mindig kicsúfoltak az iskolában, és megszoktam, hogy én egy okádék vagyok, akinek soha nem lesz pasija. Természetesen vágytam a szexre, randizni akartam, de velem nem akart volna senki. Nagyon sokat sírtam. Pár hónapja regisztráltam fel a Tinderre és a Badoora. Úgy voltam vele, hogy már nem is akarok párkapcsolatot, de legalább el akarom veszíteni a szűzességemet, nem akartam várni többet az igazira. Akkor meg is történt életem első szexuális élménye. Nagyon élveztem, a pasi nem jött be annyira, de azt nagyon élveztem, hogy valakinek én is tetszem. Persze jó pasik a Tinderen sem írtak rám, csak kiéhezettek, idősebbek. De nem is érdekelt. Többször is lefeküdtem némelyikükkel. Összesen 8 szexpartnerem volt. Nekem nincs autóm se, mert béna vagyok. Úriemberként idejöttek, mikor a szüleim dolgoztak. Néha felvettek, és elmentünk hozzájuk. A szomszédok is pletykálgattak rólam, a szüleimnek is elmondták, hogy férfiakkal látnak. Már megbántam, de igazából nem is bántam meg. Azt igen, hogy lotyóként váltogattam a partnereket, azt nem, hogy szexeltem velük, mert élveztem. Anyum sokat veszedik velem és lekurváz állandóan. Az emberek is megnéznek az úton, pedig eddig láthatatlan voltam. Kicsit szégyellem magam. Sőt, nagyon. Miért beszélnek rólam? Miért nem mindegy nekik más élete? És ha én ezt választottam, és nekem jó volt így? Persze tudom, hogy a férfiak kihasználtak szexre, de én őket méginkább, egyikükbe se zúgtam bele, csak azt akartam, hogy használjanak. Mostmár kicsit több az önbizalmam, de azért sajnálom, hogy ringyó voltam. Így még lehetek egyszer normális? Vagy mostmár, hogy mindenki tudja, hogy ezt tettem, mert a falu népe elpletykálta, akkor már még annyira se fogok találni normális kapcsolatot, ahogy eddig? Mert nem elég, hogy csúnya vagyok, és duci, de még egy lotyó is mostmár az emberek szemében.

2021. jún. 20. 20:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Csajszi... még olvasni is rossz ezt a hozzáállást. Annyian akarnak nekünk rosszat a világban, legalább magunkat muszáj becsülnünk és szeretnünk. 23 éves vagy, előtted az egész élet. Miért vagy magadról ennyire rossz véleménnyel?
2021. jún. 20. 20:54
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
A szívatás nem rossz, mint láthattad az utóbbi időben:)
2021. jún. 20. 20:56
 13/30 A kérdező kommentje:
Ugyan, milyen véleményem legyen magamról, mikor semmit se értem el az életben, csak úgy létezem? Más nőknek és eleve más embereknek a talpa nyomába se érek. Legalább nem hazudozok itt, hogy milyen jól nézek ki és milyen jó az életem, mert nagy szar minden, sírni tudnék. De legalább boldoggá tett az utóbbi pár hónap.
2021. jún. 20. 21:02
 14/30 anonim ***** válasza:
64%

Azt írod duci vagy. Miért nem mozogsz , eszel egészséges dolgokat?

Ugye tudod, hogy lehetnél csinos is?

És akkor te is kellenél egy átlagos, rendes srácnak.

2021. jún. 20. 21:03
 15/30 anonim ***** válasza:
77%
A helyedben megpróbálnék elköltözni onnan.
2021. jún. 20. 21:05
 16/30 A kérdező kommentje:

Annyi félretett pénzem nincs, hogy megvalósíthassam a városba költözést. És szerintem félnék egyedül élni. El tudnám azért látni magam, de mégse vagyok egy önálló típus, aki alkalmazkodni tud.

Amúgy fogytam, és fogyózok jelenleg is, ennél sokkal ducibb voltam, most már csak 63 kiló körül vagyok.

2021. jún. 20. 21:08
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Keress valakit, aki messzebb lakik, és hozzá költözhetsz. Ő nem fog tudni semmit a múltadról. Most már látod, hogy nem igaz, hogy senkinek nem kellesz.
2021. jún. 20. 21:50
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

"Összesen 8 szexpartnerem volt."

Sz.rd le őket! Képzeld, milyen nyomorúságos életük lehet, ha a te szexpartnereiddel vannak elfoglalva, amelyek száma mellesleg egy jegyű.

2021. jún. 20. 21:52
 19/30 anonim ***** válasza:
79%

Világ életemben duci voltam... Sőt. Erősen molett. Még most is. Bár nekem sosem volt önbizalomhiányom.

14 éves korom óta élek nemi életet. Több alkalmi partnerem volt mint komoly kapcsolatom amit én mondjuk nem is szégyellek. Nem vagyok prűd én nyíltan vállalom is hogy habzsoltam az életet.

Ráadásul faluban nőttem fel.. Rólam is tudott mindent mindenki de ez sosem érdekelt.

Idegeneknek meg ha nem akarod nem kell beszámolnod a múltadról

25 éves koromig otthon éltem, nem tanultam tovább. 18 éves koromtól pultos voltam egy kocsmában. Minden pénzem elbuliztam. Koncertek, fesztiválok stb

Badoon és bulikban szedtem össze a jobbnál jobb partnereket.

A jogsit 2xer kezdtem el letenni. Mind a 2xer a vége előtt úgy elhuztam az időt a bulik miatt hogy nem mentem el a vizsgákra.

Szóval hidd el nem vagy te vagy így.

Nincs ezzel semmi baj.

Le kell szarni ki mit mond vagy gondol.

25 felett nekem is megjött az eszem.

Külön élek a párommal, dolgozunk, kocsim van,... Igen jogsim is van már😅

Nem kell senki mással foglalkozni.

Nagyon sok okos és tanult ember van.

De ki nem szarja le

Nem vagyunk egyformák még az a szerencse

Azt csináld és úgy élj ami neked jó

30/N

2021. jún. 20. 23:08
 20/30 anonim válasza:
100%

63kg és duci, hogy mi a f@sz van ?!

Legyen több önbizalmad, csinos ruhák ápolt haj és körmök esetleg egy kis smink és kész is.

Ha adsz magadra de nem egy kiló sminket használsz,egyből másabb kisugárzásod lesz !

2021. jún. 20. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!