Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek 11 centi magasságk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 11 centi magasságkülönbség kevés?

Figyelt kérdés

164 cm vagyok, a fiú, akivel randizni fogok, 175.

Eddig mindig bőven 185 centi feletti barátaim voltak, de volt, aki a 2 métert súrolta.

Nyilván nem szeretném magasság alapján elítélni, ha szimpatikusak vagyunk egymásnak, pont nem fog érdekelni, de a korábbi tapasztalatok után olyan kevésnek tűnik az a 10 centi.

Közted és a párod között mennyi a méretkülönbség? mennyit tartasz kényelmesnek?

2021. jún. 20. 15:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kevés, 11 cm teljesen jó. Feltűnően magasabb nálad, magassarkút is tudsz mellette felvenni és ha nem extrém cipőket választasz, akkor még mindig magasabb lesz nálad. Emellett kényelmes is, nem kell mindig annyira felfelé nézni és csóknál is jobb, ha nem törik ki közben a nyakad.

Amúgy meg nem ezen fog múlni, hogy mennyire passzoltok össze és hiába voltak eddig magasabb barátai, biztos meg fogod szokni, hogy ő nem olyan magas, mint az exeid.

2021. jún. 20. 18:18
 12/14 anonim ***** válasza:
#5-ös egy magas nő. Száni😀
2021. jún. 25. 07:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszene egy ilyen felállás, de sajnos sosem találkoztam még kb 160 cm-es pasival, aki bejött volna meg én is neki. Valószínűleg erről már le is maradtam, mert a leendő férjem 188 cm 😅

Viszont hidd el, ez azért nem annyira jó minden helyzetben. Persze a szerelem áthidal még többet is akár, de pl állva tényleg kényelmetlen csókolózni. 170-175 körüli exeimmel ezt meg tudtam tenni nehézség nélkül, itt már azért páromnak nagyon le kell hajolnia, nekem meg ágaskodni. Hosszú percekig ez csak ülve vagy fekve kivitelezhető 😃

2021. jún. 25. 12:48
 14/14 anonim válasza:
3 barátnőm volt eddig ebből 2 magasabb volt nálam. Szóval mi a probléma?
2021. aug. 3. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!