Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti hogy fejezitek ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy fejezitek ki egy fesztiválon, ha szabad az út a férfinak?

Figyelt kérdés
Nyilván odanéztek többször. Ezenkívül miket tesztek? Jöhet minden. Korral. 🙂
2021. jún. 19. 11:18
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

A fesztivál miért lényeges? Miben más mint a sarki pubban vagy bárhol?

Egyébként igen, szemezés, mosoly. Ez szabad utat ad ahhoz hogy odamenj és beszélgetést kezdeményezz. De szerintem te másra gondolsz, na ahhoz viszont nem kap senki szabad utat egy pillantással.

2021. jún. 19. 11:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Lényeget. Szóval, ha nem mosolyog egyszer sem, csak néz hozzám gyakran, több másodpercig per alkalom, akkor csúnya vagyok? 😂 Jóképű férfinak tartanak, magas vagyok.
2021. jún. 19. 11:33
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Megkérdezem, kire fog szavazni 2022-ben. Ha a Fideszre, akkor minden mehet.
2021. jún. 19. 11:53
 4/6 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣
2021. jún. 19. 11:53
 5/6 anonim ***** válasza:
84%
Sehogy nem fejezem ki. Azt is szoktam nézni, aki nem tetszik, mert így dolgozom fel a látványt. Ki szerint vagy jóképű?
2021. jún. 19. 14:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Szemezés, mosoly.
2021. jún. 19. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!