Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik a jobb stratégia? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb stratégia? A vagy B?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, kíváncsi lennék, hogy a lányoknak melyik a szimpatikusabb közeledési forma. A: A pasi odamegy a lányhoz és megmondja kerek perec, hogy szimpatikus számára és elhívja randizni (mondjuk egy kávéra). B: Facebookon/instagramon/neten akárhol bejelöli a srác a lányt, ott elkezdenek beszélgetni és ott hívja el randizni. Melyik a jobb stratégia?

2021. jún. 18. 13:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
#9: nem is gondolnád, hogy hány eseteben. Ugyanis a többség képtelen vagy nem hajlandó olvasni a nem-verbális jelekből, így aztán hiába jelzik nekik, hogy a közeledésük nem kívánatos, továbbra sem hagyják békén azt, aki a háta közepére sem kívánja őket.
2021. jún. 18. 14:32
 12/20 anonim ***** válasza:
26%
Mivel a férfi agya egész másképp fejlődött így a nyílt, egyenes beszédre gyorsabban reagál, mint a finom utalgatasokra, jelzésekre.
2021. jún. 18. 14:34
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Akkor itt a válasz a kérdésedre: igen, támadás, mert ostoba, érzéketlen bunkók, akik csak azzal foglalkoznak, hogy ŐK mit akarnak, arra már vakok, hogy mit akar a másik. (Akinek nem inge, ne vegye magára.) Szerinted egy ilyen ember alkalmas párkapcsolatra? Úgy őszintén?
2021. jún. 18. 14:39
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Ja, igen, és ha már témánál vagyunk, elmesélhetnéd, hogy lehet az, hogy a "Testbeszéd" című könyvnek mégis férfi a szerzője (Allan Pease).
2021. jún. 18. 14:41
 15/20 anonim ***** válasza:
15%
Téged nem nagyon dugtak meg mostanában, igaz?
2021. jún. 18. 14:45
 16/20 anonim ***** válasza:
79%
#14: Biztos nő is írt hasonló könyvet. Másrészt, mert EGY pasi ért hozzá, attól még a nagyobb részük lehet tök hülye hozzá.
2021. jún. 18. 14:46
 17/20 anonim ***** válasza:
62%

Az A csak akkor működik, ha normális és megnyerő megjelenésed van és van oka a szimpátiádnak. Többször jöttek oda hozzám a "szimpatikus vagy" szöveggel és kapásból visszakérdeztem, hogy miért vagyok az. Egyetlen srác volt, aki értelmesen elmondta, hogy miért, a többi csak hebegett-habogott, az ilyennel meg nyilván nem foglalkoznék.

A B nálam nem működne, mert aki ismeretlenül bejelöl, azt azonnal tiltom.

2021. jún. 18. 14:49
 18/20 anonim ***** válasza:
84%

#15: "Téged nem nagyon dugtak meg mostanában, igaz?"

Hoppá, úgy tűnik, kissé túlbecsültelek, mint vitapartnert. Én kérek elnézést.

2021. jún. 18. 18:02
 19/20 anonim ***** válasza:
35%
Én azt kívánom neked, hogy találd meg a belső békédet.
2021. jún. 18. 18:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Mindegy
2021. jún. 18. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!