Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a pasas? Fel le regisztrál a társkeresőre, úgy, hogy van valakije? Ez ilyen megalkuvás, amilyen kapcsolatban van?
A beszélgetésünk egy részlete:
Én :Nem szereted ezt a csajt. Miért vagy vele? Kit érdekel, h rendes, ha nem vagy boldog és nem kapod meg tőle, amire vágysz, mert folyton hiányzik valami ??? Keress egy olyan csajt, akivel minden kerek 🙂
Ő:az élet nem úgy működik, ahogy gondolod. soha senkivel se lesz kérek. vagy elfogadod aki van vagy nem. döntés kérdése.
Én:Nem kell megalkudni. Néha önzőnek kell lenni a saját boldogságodért. Én nem érem be olyannal, aki számomra nem tökéletes és nem ad meg mindent, amire vágyom. Az ilyen kapcsolat - a hiányérzet miatt - előbb utóbb megcsaláshoz vezet. Szóval az ilyet én sose erőltetem. De Te nyugodtan maradj benne, nem az én életem... 🙂
Ő:ez nem igaz. a legnemesebb dolog ha valaki önfeláldozó. aki mindig csak magának akar jót, az sose kap jót. remélem 1szer te is megérted, amit én írtam :D nálad az észérv nem számít :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!