Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mamahoteles pasikkal igazából mi a bajuk a nőknek?
Egyedülálló vagyok, dolgozom is, így tudok spórolni is. Miért kéne egyedül albérletben bohóckodnom?
F/30
"AKKOR SEM SPÓROL, HANEM FE-LE-LŐT-LEN ÉS SZÓRJA, bezzeg, aki albérletre szórja a milliókat évente, az felelős!"
Nem felelőtlen, hanem kényelmes, engem ez főleg érzelmileg zavar. Amit soha nem értek az a "van kihez szólni", mert nem ilyen beállítottságú vagyok.
De hogy mire gondolok, nem csak az van, hogy valaki szórja a pénzt. Sőt, a többség nem is szórja, csak éli az életét kuporgatás nélkül. Amivel sztem semmi baj nincs.
És ott vannak azok, akik nélkül a család összeomlana. Nekem van olyan (nő)ismerősöm, aki otthon él tesóval, szülőkkel, nagyszülőkkel, és az ő pénzéből lett felújítva a ház. Ő keresi a legtöbbet, ha elköltözne otthonról, rendesen koppannának. És mivel a tesó férjhez ment és gyereket akarnak, közölték a lánnyal, hogy kezdjen el gyűjteni magának házra, mert ez a (fiatalabb) testvéré lesz, mert már van férje.
És ez csak egy példa, ezer meg egy sztori van, nem csak az, hogy otthon élek, mosom a gatyám, és havi 2 milliót spórolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!